La Jaume I celebra eleccions al claustre i a rector amb l'única candidatura de Vicent Climent

La comunitat universitària de la Universitat Jaume I té demà dijous, 20 de maig, cita amb les urnes per a elegir, per als pròxims quatre anys, els nous representants al claustre i a rector, càrrec a què només s'ha presentat la candidatura de Vicent Climent, catedràtic d'Òptica del Departament de Física, que té el suport de la candidatura conjunta del Projecte Universitari Convergent (PUC). En aquestes votades el cens està format per 14.773 persones.

L'elecció a rector serà mitjançant elecció directa i sufragi universal amb el vot ponderat per als sectors de la comunitat universitària en què el pes relatiu del conjunt de vots del PDI doctor amb vinculació permanent és del 51%; de l'11%, el de la resta de PDI i becaris; del 26,5% el de l'estudiantat, i de l'11,5% el del personal d'administració i serveis.

En les eleccions a claustre, la votació es farà pel sistema de llistes obertes, mitjançant paperetes que seran diferents per a cada sector. Els electors poden votar un nombre igual o inferior a les 4/5 del nombre de representats del seu col·lectiu. Dels 139 membres del claustre, el personal docent i investigador amb vinculació permanent elegirà 71 representants entre dues candidatures conjuntes: la del Projecte Universitari Convergent i la del TEPV; i 20 candidatures no adscrites, mentre que la resta de PDI triarà 14 claustrals entre les dues candidatures del PUC i del TEPV, a més de cinc candidatures no adscrites.

El Personal Becari també elegirà un representant claustral entre les candidatures del Projecte Universitari Convergent, Generació Universitària i una candidatura individual.

Els 16 representants del personal d'administració i serveis s'elegiran entre la Candidatura Unitària i Progressista i STE PAS com a candidatures conjuntes i les candidatures individuals presentades per Miguel Gómez Navarro i Francisco Javier Grandío Botella.

Finalment, l'estudiantat renovarà els seus 37 representants al claustre d'entre les quatre candidatures conjuntes que s'hi presenten: Campus Jove, Generació Universitària, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i Unión Universitaria.

La votació començarà a les 10 hores del matí i continuarà sense interrupció fins a les 18 hores de la vesprada. L'endemà, tindrà lloc la proclamació provisional dels resultats; el període de reclamacions serà el 24 i 25 de maig, i la proclamació definitiva es farà el 26 de maig



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ