Educació

El govern ja busca l'empresa que farà el nou institut de Berga

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat va posar a licitació dijous la construcció de les noves instal·lacions de l'institut Serra de Noet de Berga, que es farà a l'actual descampat de sota el camp de futbol de la ciutat, al Pla de l'Alemany. Ara, les empreses que vulguin aspirar a fer-se càrrec de les obres tenen fins al 19 d'abril per presentar candidatura.

Les obres tenen un termini d'execució d'onze mesos i el govern hi destinarà 4.597.311,11 euros (IVA no inclòs). Així, doncs, la Generalitat assumirà les despeses de construcció de les instal·lacions, però l'Ajuntament de Berga haurà de començar a treballar en l'electrificació i la pavimentació del tram final del Pla de l'Alemany que permetrà a alumnes i professors accedir al nou institut.

Amb la publicació de l'oferta per part de Territori, les obres que la crisi econòmica i la burocràcia van frenar veuen la llum al final del túnel. Tot plegat, després d'onze anys fent classes en mòduls prefabricats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia