Educació

Últim pas per poder fer el nou institut de Berga

El ple de l'Ajuntament de Berga va aprovar ahir el text refós de la modificació del pla d'ordenació municipal per poder construir el nou edifici de l'institut Serra de Noet. El regidor d'Urbanisme, Oriol Camps, va explicar en la roda de premsa prèvia a la sessió plenària: “És un tràmit final que ens requereix el departament com a última condició per aprovar el projecte.”

Fer un text refós, va dir Camps, és “passar a net un projecte que ha patit moltes modificacions en els darrers anys”. A més, servirà per aclarir diversos aspectes que, degut als canvis, necessiten ser recapitulats, i introduir alguna esmena que requereix el departament.

Un cop el consistori enviï aquest redactat a Urbanisme, es farà pública l'aprovació i no caldrà cap altra aprovació del departament, segons va explicar el regidor. “Ja entenen que inclourà els aspectes i les esmenes acordades” i, per això, l'enviament del document de recapitulació és l'únic que demanen per assegurar-se que el consistori berguedà fa els deures.

Finalment, tot i que l'alcaldessa fa uns quants mesos va dir a aquest diari que les obres començarien al mes d'abril, el regidor Camps no es va atrevir a posar cap data i va recalcar que “cal molt temps per tenir permís per fer una obra que requereix una modificació urbanística”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia