Salut

Primera Cursa de la Dona del Pla de l’Estany

La prova, en benefici d’Oncolliga i molt assequible, serà el 5 de maig a Porqueres

Per primer cop al Pla de l’Estany, el 5 de maig se celebrarà la Cursa de la Dona, una marxa popular en benefici d’Oncolliga. La sortida –a les 10 del matí– i l’arribada seran al pavelló de Porqueres. El traçat és d’uns cinc quilòmetres amb poc desnivell (apte per a totes les edats i fins i tot per a cadires de rodes o cotxets), que passarà pels termes de Porqueres, Camós i Cornellà del Terri. La inscripció val 10 euros. La secció d’Oncolliga a Porqueres, responsable de la iniciativa, ha previst una participació d’unes 1.100 dones. La inscripció només es pot fer a www.oncolligagirona.cat, fins al 28 d’abril. Si bé de curses de la Dona ja se n’estan promovent a diferents llocs en benefici d’Oncolliga, la del Pla de l’Estany és la primera de la demarcació de Girona organitzada directament per aquesta entitat dedicada a l’ajuda dels pacients oncològics i les seves famílies.

Hi col·laboren l’Ajuntament i el Consell Comarcal, així com una cinquantena d’alumnes de l’institut Pla de l’Estany, de Banyoles. En el marc de les activitats de serveis comunitaris, els alumnes han fet el disseny identificatiu de la cursa i participaran en la logística del dia 5 de maig i les jornades prèvies. La recaptació es destinarà íntegrament a l’entitat, ja que les despeses d’organització es cobriran amb les ajudes de les institucions i empreses col·laboradores. En la presentació de l’esdeveniment, el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay, va desitjar que en un futur aquesta convocatòria pugui ser itinerant, a fi de donar a conèixer als participants els diferents municipis de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia