La Cerdanya ja té coordinadora

Entitats i particulars de la comarca de la Cerdanya han creat la coordinadora Cerdanya Decideix amb l'objectiu d'incentivar noves consultes pel dret a decidir a la Cerdanya i donar suport a totes les iniciatives populars que vulguin organitzar la consulta al seu municipi. Per la propera convocatòria del 25 d'abril, només n'hi haurà a Prats i Samsor. En les dues passades, se'n van dur a terme a Bolvir i Alp.

La plataforma es va presentar divendres passat a la nit a la sala del Museu Cerdà de Puigcerdà, en un acte al qual van assistir una quarantena de persones. Hi van intervenir el portaveu i el coordinador de la plataforma, Bartomeu Baqué i Isidre Ribera, respectivament, que van defensar la importància d'aquestes consultes populars. A Prats i Samsor, dissabte vinent, al local social (18.30 hores), es presenta la coordinadora local. Hi intervindran Uriel Bertran, portaveu de la Coordinadora Nacional pel Referèndum, i Albert Piñeira, diputat provincial per CiU i un membre de la Coordinadora Comarcal Cerdanya Decideix. L'acte serà presentat per Gabriel Lupiáñez, portaveu de la coordinadora local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.