Societat

Quinze detinguts en l’operatiu contra el tràfic de persones i la prostitució a la Jonquera i València

El dispositiu ha permès alliberar quinze dones

L’operació continua oberta a diversos països i s’esperen més detencions

La Guàrdia Civil ha detingut quinze persones i ha alliberat quinze dones en el marc de l’ operatiu policial contra el tràfic de persones i la prostitució que s’està fent aquest dimarts a la Jonquera (Alt Empordà) i València. L’objectiu és alliberar dones obligades a exercir la prostitució per una organització criminal amb ramificacions internacionals.

La policia ha començat el dispositiu cap a les set del matí a la Jonquera amb desenes d’efectius de paisà i de la Unitat Central Operativa (UCO) del cos, que han rebut el suport d’un helicòpter. Els agents han realitzat de moment vuit registres a les dues localitats, quatre dels quals a la població empordanesa. Han entrat a diversos domicilis i bordells i se n’han endut caixes amb documentació.

Una de les entrades s’ha fet en un bloc amb problemes d’ocupacions al carrer Lluís Companys. També en un edifici del carrer del Pont i Miquel Martí i Pol. De l’interior també se n’han endut diverses caixes amb documentació.

La policia no dona per tancada la investigació d’abast internacional, i preveu que hi hagi noves detencions a Romania, Portugal i Alemanya. Segons fonts de la investigació citades per Efe, en total pot haver-hi una trentena de detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia