Societat

El pessebre de Corbera obre la temporada nadalenca

S’enceta demà i vol afermar-se amb 25.000 visitants

Fins al 13 de gener oferirà un total de 48 representacions a la penya del Corb, ara més accessible

Són 700 metres de recorregut en un escenari natural de 14.000 m², 250 actors, 13 escenes. Aquestes són les destacades xifres que presenta el pessebre vivent de Corbera de Llobregat, que demà estrena la 57a temporada i preveu afermar-se amb 25.000 visitants. Es tracta d’un dels pessebres vivents més antics i reconeguts de Catalunya i cada any dona el tret de sortida de Nadal. Cada temporada evoluciona amb la incorporació de noves escenes, construccions o personatges perquè el visitant que repeteixi (prop del 40%) trobi nous elements. Es podrà veure l’anunci de l’Àngel a la Verge, els pastors, les dones fent bugada, el naixement a la cova, l’anunci de l’Àngel als pastors, l’adoració, els Reis, la fugida a Egipte, la vida familiar a Natzaret i escenes d’oficis artesanals i de típiques tradicions nadalenques catalanes, com ara fer cagar el tió.

Però a més de la part artística, enguany també s’ha posat èmfasi en les millores de les infraestructures. Així, entre altres, s’han incorporat més baranes per al públic i els actors, s’ha millorat la maquinària i s’han habilitat accessos per als visitants amb la construcció de rampes per a cadires de rodes i cotxets (www.pessebrecorbera.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia