Societat

Mor un home a Abrera d’una parada cardíaca després de ser reduït per ingressar-lo al psiquiàtric

SEM, Policia Local, Mossos d’Esquadra i familiars de la víctima van intentar mediar abans de contenir-lo físicament

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències per investigar les causes de la mort d’un home divendres passat a Abrera com a conseqüència d’una parada cardiorespiratòria després que tècnics dels Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), agents de la Policia Local del municipi i dels Mossos d’Esquadra l’haguessin de reduir per ingressar-lo al psiquiàtric.

Un informe mèdic exigia l’internament de l’home, que es va negar davant els tècnics del SEM en primera instància i, posteriorment, també davant la presència policial i dels seus propis familiars. Acabada sense èxit la mediació, els cossos sanitaris i policials el van contenir i posar a una llitera per fer el seu trasllat en ambulància. Dins el vehicle l’home va patir l’aturada i no se’l va poder reanimar.

Els fets van passar divendres a les dues del migdia i, segons han informat els Mossos d’Esquadra la víctima era un home jove, fort i molt corpulent que va reaccionar de manera “agitada” i “agressiva” quan se l’intentava convèncer que ingressés voluntàriament al psiquiàtric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia