Ciència

Premi a la innovació tecnològica, a Monells

Xavier Puigdevall, alumne del cicle formatiu de grau superior de processos i qualitat en indústries alimentàries de l’Escola Agrària de l’Empordà, a Monells, ha guanyat la tercera edició del premi Innovacc a la innovació tecnològica en l’àmbit carni. Aquests guardons, organitzats per l’Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí (Innovacc), han reconegut el treball Ús d’un cultiu iniciador en un producte curat. Diferències entre l’absència o la presència d’un estàrter en el fuet, elaborat per l’estudiant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Simulacre d’emergència a Lleida el 28 de febrer per provar el sistema d’alertes per mòbil

Barcelona
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Sol i ambient fred

Barcelona
figueres

Tura Soler rebrà la Ceba Negra de Plata

figueres
societat

Cadena humana per traslladar llibres a la nova biblioteca de Sant Joan de les Abadesses

sant joan de les abadesses

Infermeres de Catalunya critica que Salut pacti només amb els metges

Barcelona
salut

Les obres d’ampliació del bloc quirúrgic del Trueta de Girona ja han començat

girona
societat

El comerç de Ciutat Vella denuncia la deixadesa de l’ajuntament

Barcelona
societat

Neix un projecte pilot per donar veu als joves gironins i acostar-los a la política

girona

Catorze persones han mort en accidents de trànsit al gener

Barcelona