ulldemolins

La Tradicional Diada de la Truita amb Suc aplega 1.200 persones, que van degustar les 114 cassoles que es van presentar a concurs

La Diada de la Truita amb Suc és un referent anual a Ulldemolins. Enguany es van presentar a concurs 114 cassoles de truita, una dada que pren més importància si es té en compte que el cens del municipi és de poc més de 470 habitants. A la jornada, però, no hi participen només els ulldemolinencs, sinó que és un reclam turístic per al municipi. Ahir van ser unes 1.200 les persones que van degustar unes truites d'espinacs amb suc que van necessitar 600 ous per elaborar-se. Els trabucaires de Sant Jaume dels Domenys van acompanyar la diada des de les deu del matí, quan es va donar el tret de sortida al poliesportiu. Llavors, la festa es va traslladar a la plaça del Loreto, on es rebien les truites que entraven a concurs fins a les dotze del migdia. En primer lloc, el públic va valorar la truita més ben decorada. Un cop acabada la votació del públic, el jurat va començar a avaluar quina de les 114 truites seria la guanyadora. En la categoria de degustació, va guanyar Neus Llurba, Pepita Castelló va quedar en segon lloc i Àngels Porqueres, tercera. Pel que fa a la decoració, el primer lloc va ser per a Conxita Barón, segon va quedar Josep Ribot i en tercer lloc Josep Borrull. Mentre el públic i el jurat deliberaven, les guanyadores de l'any anterior van preparar, a la mateixa plaça, una truita amb suc perquè els assistents en veiessin el procés d'elaboració. La jornada va arribar al tram final quan es va obrir la degustació de les truites a les 1.200 persones que havien adquirit el tiquet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.