Societat

Protesta silenciosa a Barcelona contra l’assassinat d’una dona a Nou Barris

Diverses autoritats i un grup de militants de CCOO se sumen al minut de silenci convocat al la plaça de Sant Jaume

L’Ajuntament penja una pancarta a la façana per rebutjar el crim

Barcelona ha guardat aquest divendres un minut de silenci a la plaça Sant Jaume per condemnar l’assassinat ahir dijous d’una dona de 35 anys al districte de Nou Barris, presumptament a mans de la seva parella.

L’alcaldessa accidental i tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha encapçalat la protesta silenciosa, a la qual s’hi ha sumat la diputada portaveu del PP, Dolors Montserrat; la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; la Síndica de Greuges de Barcelona, Assumpció Vila. També hi han participat les regidores Irma Rognoni, del PDeCAT; Carme Andrés, del PSC; Montserrat Benedí, d’ERC; Àngels Esteller del PP; Marilén Barceló, de Cs i Pere Casas, de la CUP. En representació de la Generalitat, ha fet acte de presència Pau Villòria, comissionat pel desplegament de l’autogovern i Albert Castellanos, secretari general de Vicepresidència.

A més de les autoritats, un militants feministes de CCOO ham participat a la concentració per condemnar aquest nou crim masclista. El grup ha corejat consignes com “Si ens toquen a una, ens toquen a totes”, “ens volem vives” o “ja n’hi ha prou de violència masclista, ni a la feina ni enlloc”.

El consistori ha penjat una pancarta lila a la façana per visibilitzar el seu rebuig a la violència masclista, amb el lema Ni una menys. Barcelona Antimasclista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia