Societat

Diversos ferits en un atac amb ganivet en un autobús públic a Lübeck

La policia ha detingut l’agressor

L’operatiu es manté obert

Diverses de persones han resultat ferides per l’atac d’un home armat amb un ganivet a un autobús urbà de la ciutat de Lübeck, a l’Estat d’Slesvig-Holstein (nord d’Alemanya), segons ha avançat la televisió pública NDR.

La policia de la ciutat ha confirmat que s’ha produït “un incident en un autobús de transport públic”. Els fets han passat cap a cap a dos quarts i mig de tres de la tarda, quan un home armat amb un ganivet ha irromput en un vehicle de la línia 30 al barri de Kücknitz i ha ferit diverses persones. L’agressor ha estat detingut i es troba sota custòdia policial.

Segons informacions coincidents de l’NDR i el canal informatiu NTV, el sospitós és un home d’uns 30 anys i origen iranià. Una patrulla policial l’ha detingut poc després dels fetsl.

De moment no s’ha facilitat la identitat de l’individu ni els motius de l’atac. L’autobús estava ple en el moment dels fets però molts dels passatgers i testimonis han marxat de l’escenari del crim abans que la policia els pogués prendre les dades. El conductor ha obert ràpidament les portes tan bon punt s’ha produït l’incident perquè els passatgers poguessin fugir.

La investigació continua oberta i la policia fa una crida als testimonis perquè s’hi posin en contacte.

El cos ha afegit que no hi ha cap víctima mortal però que diverses persones han resultat ferides, una de les quals de gravetat. La policia encara no ha pogut establir la xifra total de ferits.

Prèviament, havia informat del desplegament d’un important dispositiu de seguretat a la zona sense donar més detalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia