Societat

El Mulla’t compleix el 25è aniversari

S’hi espera la participació d’unes 600 piscines i 100.000 persones

L’acte central gironí es farà al GEiEG Sant Ponç

Més de 600 piscines participen al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, un esdeveniment que se celebra diumenge i que consisteix en diferents activitats lúdiques i festives en piscines de tot el territori que tenen en comú el salt conjunt a l’aigua –hi solen participar més de 100.000 persones–. A més, aquesta edició està d’aniversari: “Fem 25 anys, vam començar amb 67 piscines i en aquests moments ja en tenim 612 d’inscrites tot i que la xifra pot augmentar fins al darrer moment”, expliquen orgullosos els organitzadors, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Per celebrar l’efemèride, hi haurà una nova web on es podran veure quatre vídeos de testimonis emotius de persones amb EM. A més, s’estrena cançó, interpretada pel grup infantil Macedònia.

A les comarques de Girona, hi haurà un centenar de piscines participants. En destaquen especialment nou que fa 25 anys que organitzen el Mulla’t: Club Natació Banyoles, Besalú Club Natació, piscina municipal de Castellfollit de la Roca, piscina municipal de la Devesa, CN Olot, piscina municipal de Ripoll, piscina municipal de Sarrià de Ter i piscina municipal els Pins de Vilafant. L’acte central gironí es farà a la piscina GEiEG Sant Ponç, on hi haurà un aiguagim abans del migdia, i Begonya Matesanz, que té esclerosi múltiple, interpretarà la cançó LluitEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia