Salut

SALUT

L'hospital de Calella s'afegeix als centres que ja inscriuen nounats

L'hospital Sant Jaume de Calella, que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) i que assumeix el servei de maternitat de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, és un dels centres de la regió sanitària de Girona que han posat en marxa un nou sistema que permet inscriure en el registre els nounats. L'objectiu principal és evitar que siguin els mateixos pares els que hagin de desplaçar-se al registre com ha passat fins ara.

El procés per fer la sol·licitud estableix un màxim de 72 hores després del naixement i cal aportar tres documents acreditatius: el certificat mèdic de naixement, el DNI o el NIE i el llibre de família. El certificat de naixement es rebrà per correu ordinari o electrònic i actualitzarà automàticament el llibre de família sense necessitat de fer cap altre tràmit. Es dóna el cas que l'hospital de Mataró, que depèn del Consorci Sanitari del Maresme, incorporarà el servei a finals d'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia