Un altre afectat per legionel·la en Alcoi

Amb aquest ja són onze els casos produïts per l'últim brot detectat

La Conselleria de Sanitat ha diagnosticat un nou cas de legionel·la en Alcoi, de manera que la xifra d'afectats per l'últim brot detectat en aquesta localitat ascendeix ja a onze persones, una de les quals, afectada d'altres patologies, ha mort.

El nou afectat roman ingressat en l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi, si bé no es troba greu i evoluciona favorablement, segons ha informat el departament de salut. L'altre pacient que continua ingressat per motiu del brot que va complicar altres patologies prèvies al contagi del bacteri també està evolucionant de forma favorable.

Sanitat assegura que el nou cas diagnosticat forma part de l'últim brot que ja ha donat per controlat, després de detectar el focus de contagi, unes unitats mòbils d'asfaltat, utilitzades per a realitzar obres de millora en els serveis i infraestructures municipals. Tanmateix, no ha descartat l'enregistrament de nous casos, donat que el període d'incubació del bacteri pot oscil·lar entre els deu i els vint dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.