Salut

Dipsalut i Idibgi signen un conveni marc de col·laboració

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) i l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) han signat un conveni marc de col·laboració per portar a terme diferents actuacions i per incentivar i desenvolupar la investigació i la transferència de coneixement sobre temes relacionats amb la salut, segons informen en un comunicat en què, es destaca que totes dues institucions comparteixen interessos i objectius comuns en els àmbits de la salut i la ciència de dades. Així, segons el mateix comunicat, es comprometen a compatir un espai de treball col·laboratiu per a desenvolupar processos metodològics innovadors validats tècnicament i acadèmicament. També a col·laborar en estudis de recerca i avaluació en múltiples matèries relacionades amb la salut pública, per obtenir coneixement i informació per orientar les polítiques públiques i especialment de l’àmbit local. El compromís també passa per portar a terme publicacions conjuntes fruit de l’activitat investigadora conjunta i per promoure activitats com cursos, seminaris, tallers, conferències d’interès mutu i intercanvi de publicacions per a la sensibilització i formació de la població.

Dins el conveni que s’ha signat amb l’IDIBGI, també hi ha el foment de beques a professionals i estudiants de l’àmbit de la salut pública que es relacionin amb les finalitats i objectius d’ambdues entitats. En aquest sentit, les beques al Talent Gironí, que ja porten 2 edicions, continuaran facilitant que professionals sanitaris joves puguin compaginar la recerca i l’assistència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat