Salut

L’Elias s’acomiada del Trueta

El nen prematur a qui els metges donaven poques esperances de vida ha deixat aquest matí l’hospital per continuar la seva recuperació a casa

L’Elias, el nen prematur a qui els metges donaven poques esperances de vida, ha sortit aquest matí de l’hospital Josep Trueta per continuar la seva recuperació a casa, a Caldes de Malavella. La seva mare, la Nàdia Addahri, va donar a llum fa vuit mesos i una setmana, quan només portava 27 setmanes de gestació. El nen va néixer amb 730 grams de pes i amb molts problemes de salut que posaven en perill la seva vida. Des de llavors, l’Elias ha viscut ingressat a la unitat de pediatria del Josep Trueta. Durant els primers mesos va viure amb respiració mecànica, va ser operat del ductus i va necessitar diàlisis perquè els ronyons no li funcionaven correctament. Malgrat tot, l’Elias va tirar endavant i ara podrà continuar la seva recuperació a casa, on setmanalment rebrà la visita d’un equip de suport a la cronicitat.

L’Elias i la seva família s’han acomiadat aquest matí de l’equip mèdic del Trueta que l’ha atès durant aquests mesos. La mare comentava que l’atenció dels pediatres i infermeres del Trueta ha estat “impressionant” i agraïa la cura que han tingut de l’Elias. A l’exterior del Trueta, amics de la família han rebut l’Elias amb una petita festa amb disfresses cedides per Animació Infantil Girona. Una ambulància finalment s’ha endut l’Elias cap a la seva nova casa, a Caldes de Malavella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

En funcionament les càmeres a set pobles garrotxins per evitar robatoris

olot
LLANARS

La central hidràulica torna a funcionar després de quatre mesos d’aturada

LLANARS
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró