Salut

‘Transformació digital en la sanitat’, a Figueres

La Fundació Salut Empordà (FSE), punt de trobada d’una jornada per a especialistes

La Fundació Salut Empordà serà avui el punt de trobada d’especialistes en l’àmbit de les entitats sanitàries i socials, arran de la jornada Transformació digital en les organitzacions sanitàries. Els ponents faran les seves aportacions en aquest camp analitzant i debatent al voltant del canvi revolucionari que es preveu que ha de tenir l’aposta per la innovació i la transformació digital en l’àmbit assistencial sanitari. Els organitzadors de la jornada consideren que la “revolució digital s’acosta i que impactarà en la millora de la qualitat assistencial i l’apoderament del pacient”.

La jornada es farà al llarg del matí. La primera ponència serà Valor de la innovació i de la transformació digital en el sistema de salut. Fons Next Generation, a càrrec de Ramon Maspons, coordinador d’Innovació i Prospectiva Estratègica de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQuAS); posteriorment serà Frederic Llordachs, CEO de Doctoralia i Doctomatic i ponent de salut digital, qui parlarà de Tendències nacionals i internacionals de transformació digital en l’entorn sanitari i social.

Pol Pérez, coordinador general de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) del Sistema de Salut del Departament de Salut i director de l’Àrea de Sistemes d’Informació del Servei Català de la Salut (CatSalut), parlarà de Projectes del CatSalut presentats al fons Next Generation i l’última ponència la farà Josep-Lluís Sánchez, soci fundador de Kairos X Chronos, que anirà de Com innovar i dinamitzar la transformació digital a les organitzacions. Al final, i abans que el director gerent de la FSE, Martí Masferrer, faci les conclusions, el secretari tècnic de la FSE, Sergi Iglesias, explicarà el Pla de Transformació Digital de la Fundació Salut Empordà. Presentarà la jornada la periodista Bàrbara Julbe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES