Salut

Vinarós estrena l'ampliació de l'hospital comarcal amb la posada en marxa d'urgències

Aquesta matinada s'ha procedit al trasllat a les noves dependències, que tenen el doble d'espai

Els pacients i els diferents serveis que es presten en el departament d'urgències de l'hospital Comarcal de Vinaròs han sigut traslladats, al llarg d'aquesta matinada, a les noves dependències de què disposa el centre arran de la seua ampliació.

La Conselleria de Sanitat ha invertit en l'obra d'ampliació de l'hospital 10,4 milions de euros. D'aquests, 8 milions s'han destinat a obra civil i 2,4 milions al pla de muntatge de l'ampliació.

El servei d'urgències ha doblat les seues dependències. Ara disposa de set boxs per a adults i tres de pediàtrics, i la sala d'observació passa a tindre capacitat per a unes catorze persones. També s'han ampliat els espais de consultes i la sala d'espera. A més, les urgències pediàtriques disposen de sala d'espera pròpia.

Segons ha informat la Conselleria de Sanitat, en els pròxims dies es traslladaran a la part nova del centre hospitalari el servei d'hospitalització a domicili, l'hospital de dia i cirurgia menor ambulatòria. Per al començament de la primavera d'hivern s'espera que totes les noves instal·lacions estiguen operatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia