VILA-SACRA (Alt Empordà)

Fira de la ceba i el calçot

La dolçor dels productes estel·lars

La fira comença diumenge a les 10 del matí, amb un concurs de pintura per als nens, relacionat amb la ceba i el calçot, els productes estel·lars de la localitat. La promoció d'aquests productes de Vila-sacra inclourà actes i activitats entre els quals cal destacar el concurs de menjar calçots. També hi haurà un ofici solemne amb l'acompanyament coral Veus Blanques de Vila-sacra; una calçotada popular; una fira que, a més, inclou productes d'artesania i alimentació i, per arrodonir-ho, una audició de sardanes a càrrec de la cobla Empordanesa.

Val a dir que la característica de la ceba de Vila-sacra és que és més dolça, no pica i, per tant, és molt agraïda per incloure en qualsevol plat, ja sigui per amanir o per cuinar.

21 de febrer. Durant tot el dia, mostra gastronòmica de la ceba i el calçot i fira amb productes d'alimentació i artesania. Actes i activitats a diversos espais del poble. Tel. 972 507 523.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.