Queixes perquè l'Hospital General no conserva els cordons umbilicals en diumenges i festius

El Bloc presentarà una proposta a les Corts perquè el trasllat al Banc de cordons umbilicals de València s'amplie a tots els dies

El portaveu del BLOC de l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha anunciat hui que ha traslladat als seus companys de partit a les Corts una proposta per tal que les cèl·lules mare extretes de la sang dels cordons umbilicals puguen ser conservades també els diumenges i festius, i no només de dilluns a dissabte, «com passa actualment» a l'Hospital General.

Nomdedéu ha recordat que les cèl·lules mare extretes d'aquesta sang poden ser molt beneficioses per al tractament de diverses malalties, com ara tumors, teràpies d'infarts de miocardi i d'altres que requereixen trasplantaments de medul·la òssia. Ha lamentat que aquesta sang es perda perquè «ningú del Banc de condons umbilicals de València va a recollir-la» durant els caps de setmana i ha exigit una solució el més prompte possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.