Infraestructures i serveis

Matí complicat a Rodalies per diverses incidències

Un robatori de coure afecta l’R3 entre Figaró i Puigcerdà i una avaria en el sistema d’electrificació a la circulació de trens a l’R12, R13 i R14

Demores en l’alta velocitat entre Madrid i Barcelona i la capital catalana i Figueres

Nou matí complicat a la xarxa de Rodalies de Catalunya. Diverses incidències han afectat les línies R3, R12, R13 i R14. A més, els tren d’alta velocitat entre Madrid i Barcelona han patit demores de 20 minuts de mitjana a causa d’una avaria a la catenària entre Guadalajara i Brihuega i han hagut de circular en via única en el tram afectat . I d’altra banda, l’alta velocitat entre Sants i Figueres també ha arribat a acumular retards de 40 minuts per una altra incidència en el sistema de senyalització a Mollet que ha estat solucionada a mig matí.

El robatori de coure ha provocat a primera hora del matí la interrupció de la circulació entre Vic i Puigcerdà afectant la línia R3. Els tècnics d’Adif han resolt l’avaria al voltant de les nou del matí i s’ha establert la circulació progressivament . Les queixes entre els usuaris de la línia s’han tornat a repetit. “Ni el mateix personal sap dir-te que passa”, ha apuntat a l’ACN, un veí de Sant Miquel de Balenyà, usuari habitual de la línia.

L’avaria en el sistema d’electrificació a l’estació de Lleida ha perjudicat la circulació dels trens de les línies R13, R14 i R12. La incidència ha obligat els trens a acabar el seu recorregut abans d’arribar a aquest punt, però poc després de les 8 del matí s’ha pogut solucionar l’avaria i s’ha reprès amb demores el servei de l’R12, R13, l’R14. A més, Renfe havia gestionat un servei de bus per carretera per cobrir el trajecte entre Lleida i Cervera de l’R12 .

La consellera de Territori Ester Capella s’ha referit en un missatge a les xarxes a les diferents incidències apuntant que són “unes molèsties constants cap a molts usuaris que són incomprensibles” i hi ha afegit: “Treballarem perquè això no sigui mai més el dia a dia del nou Rodalies ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva