Infraestructures i serveis

Indignació i nervis entre els viatgers de Rodalies: “Sempre igual”

Caos a les estacions de diverses poblacions pels retards i la falta de trens com a conseqüència de l’avaria que ha deixat sense trens Catalunya

L’avaria al sistema de telecomunicacions d’Adif que ha deixat sense trens Catalunya ha provocat indignació i nervis entre els usuaris a diverses poblacions de la xarxa ferroviària.

Els passatgers de Rodalies tornen a baixar indignats del tren aquest matí a l’estació Clot-Aragó, on es veuen moltes corredisses. “Sempre igual!”, ha dit una usuària, la Marta, de Llagostera, que ha arribat tard a la feina. Segons ella, l’estació estava “plena de gent queixant-se” i “no havien avisat de res”: “Feia tres hores que no passaven trens. Diversos treballadors habituals a l’estació comenten fora de càmera que mai havien vist una aturada massiva a Catalunya, però se senten alleugerits que finalment el servei s’hagi restablert cap a dos quarts de nou del matí. Temien un caos major tenint en compte avaries passades que només havien afectat una sola línia. “He tingut moltes vegades problemes amb Rodalies, és el de sempre”, ha lamentat.

Els usuaris de Rodalies de Mataró (Maresme) també han viscut amb indignació i nervis l’avaria ferroviària a Adif que ha deixat sense el país sense trens de Renfe. Tot i que l’anomalia s’ha resolt pels volts de les 8.00 h, les portes del vestíbul de l’estació no han obert fins les 8.05 h, i els trens només passaven en sentit Barcelona. Això ha fet que a les andanes 1 i 3, on s’hi aturen els trens en sentit nord, s’hi hagin acumulat molts viatgers que no podien fer el seu trajecte amb destinacions com ara Calella o Arenys. Fins les 9.15 h no han passat els primers trens cap aquestes localitats, però el volum de combois ha estat pràcticament anecdòtic i ha fet falta que personal de Renfe anunciés des de la mateixa via les sortides dels combois.

També a Mataró (Maresme) s’ha viscut amb indignació l’avaria ferroviària a Adif. Tot i que l’anomalia s’ha resolt pels volts de les 8.00 h, les portes del vestíbul de l’estació no han obert fins les 8.05 h, i els trens només passaven en sentit Barcelona. Això ha fet que a les andanes 1 i 3, on s’hi aturen els trens en sentit nord, s’hi hagin acumulat molts viatgers que no podien fer el seu trajecte amb destinacions com ara Calella o Arenys. Fins les 9.15 h no han passat els primers trens cap aquestes localitats, però el volum de combois ha estat pràcticament anecdòtic i ha fet falta que personal de Renfe anunciés des de la mateixa via les sortides dels combois.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona