266 escolars sense transport al Camp de Tarragona

La situació es comença a normalitzar ja a les comarques del Camp de Tarragona, on tan sols hi ha restriccions per circular en sis carreteres, sobretot a les comarques de la Conca de Barberà i el Priorat. Així, continuen tallades per la neu la C-241d a Santa Coloma de Queralt, la C-242 a Cornudella de Montsant, la TP-2311 a Cabra del Camp i la T-233 a Solivella. És obligatori l'ús de cadenes a la TP-7402 a Porrera i es demana precaució per la presència de gel i neu a la calçada al coll de Fatxes.

Malgrat que avui ja no s'han produït més precipitacions de neu, el mal estat d'algunes carreteres encara ha provocat afectacions en el transport escolar a les comarques de la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Priorat i el Baix Penedès. En total, 266 alumnes s'han quedat sense mitjà de transport per arribar al seu centre escolar. A banda d'això, dues escoles no han obert avui les portes: l'escola del nucli del Pla de Manlleu, a Aiguamúrcia (Alt Camp), i la de la Juncosa del Montmell, al Montmell (Baix Penedès), la qual cosa ha deixat sense classe un total de 96 alumnes. A Cabra del Camp i les Pobles (Aiguamúrcia), els centres escolars han tancat, però sí que han obert aquesta tarda.

Pel que fa al transport escolar, la comarca més afectada pel que fa al nombre d'alumnes és el Baix Penedès, on 84 alumnes s'han quedat sense servei d'autobús. Tots aquests estudiants resideixen als diferents nuclis i urbanitzacions del Montmell i s'han de desplaçar a l'escola de primària que hi ha al centre del municipi o a l'IES de la Bisbal del Penedès. A la Conca és on s'han anul·lat més rutes, un total de cinc, totes amb destinació als centres de primària i secundària de Santa Coloma de Queralt. Al Priorat no ha circulat l'autobús per als alumnes d'Ulldemolins, i a l'Alt Camp s'han cancel·lat les rutes amb origen a les urbanitzacions de Querol i Aiguamúrcia.

Des d'aquest migdia, l'aparcament del parc temàtic de Port Aventura ha començat a buidar-se progressivament de camions després que Protecció Civil els hagués estat desviant fins allà des de la tarda de dilluns. Segons han confirmat fonts del parc temàtic, el pàrquing per a visitants ha ofert durant la passada nit aixopluc a un total de 900 camions que no podien seguir la seva ruta per l'autopista AP-7 a conseqüència del tall del pas fronterer de la Jonquera. A partir de la reobertura d'aquest tram de l'autopista, s'ha autoritzat la sortida dels vehicles de transport de mercaderies, que han pogut continuar la seva ruta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xavier Barranco
Cap de l’oposició de Portbou (Ara Portbou-Junts)

“Portbou continua sent un diamant en brut per treballar”

Portbou
Antoni Llabrés
President de l’Obra Cultural Balear (OCB)

“La principal amenaça per al català a les Balears ve dels poders públics”

Barcelona

El PSSJD investiga l'ús de substàncies piscodèliques contra la depressió resistent

Sant Boi de Llobregat
SANT PERE PESCADOR

Insten l’Estat a expropiar el sòl privat a la gola del riu Fluvià

SANT PERE PESCADOR
TORROELLA DE MONTGRÍ

Conflicte perquè la guingueta de Mas Pinell serà del Delfín Verde

TORROELLA DE MONTGRÍ
Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna
URBANISME

Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna

SANTA SUSANNA

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida
MEDI AMBIENT

Caminada a Calella per donar valor a un paratge natural amenaçat per un nou enllaç a l’autopista

CALELLA

Dues cooperatives d’habitatge faran 283 pisos protegits al Parc de l’Alba

Cerdanyola del Vallès