La neu deixa 37 nens del Pallars Sobirà i l'Alt Urgell sense anar a escola

La neu caiguda aquesta nit i el gel que s'ha format a les carreteres ha deixat a un total de 27 nens del Pallars Sobirà sense anar escola. Es tracta de les línies d'Olp-Sort (8), Peramea-Sort (12), Estach-Sort (3), Rodès-Surp (3),Roní-Beraní (1). A l'Alt Urgell hi ha dues línies de transport escolar parcialment afectades, segons informa el consell comarcal. La línia entre Argestues i la Seu d'Urgell no ha pogut sortir d'Argestues. L'altra línia afectada és la de Prullans a la qual el transport escolar no ha pogut arribar. Un total de deu nens de la comarca s'han vist afectats per aquests talls en el transport. A l'Alta Ribagorça una ruta ha quedat afectada per la neu.

En deu carreteres del Pirineu es necessari l'ús de cadenes segons el Servei Català del Trànsit. A la C-13 entre Sort i Llavorsí és necessiten cadenes, igual que a la C-1311 a Tremp. També a la C-28 al Port de la Bonaigua. Altres afectacions viàries són la L-563 a Tuixent, L-500 a Pont de Suert-Caldes, L-501 accés a Boí i L-502 a Erill la Vall, L-504 cap a Tavascan i la L-510 Àreu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.