Societat

cinema

rodatge

Superlópez aterra a Esponellà

Molta expectació en aquest municipi del Pla de l’Estany pel rastre d’un meteorit al pla de Martís, anunciat a les xarxes socials

Resulta ser un muntatge per a una escena de la pel·lícula d’aquest heroi de còmic

És un meteorit? No, és Superlópez, el Superman espanyol que parodiava en Superman de part de bo a les historietes que al 1973 va començar a publicar el dibuixant Juan López Fernández, conegut com a Jan. Des d’ahir, els veïns d’Esponellà el coneixen més bé i, segurament, hi tenen un xic més d’empatia.

I és que, a Esponellà, van viure un dia còmic i de còmic. A les xarxes es va fer córrer que havia caigut un meteorit al pla de Martís amb la fotografia inclosa del clot i del reguer de cendres del suposat cos celeste. Això va fer que s’hi desplacessin moltes persones –era just a tocar de la carretera que uneix Esponellà amb Serinyà–, però ningú no trobava cap rastre del suposat meteorit. Només, la ferida que hauria deixat en un camp de conreu.

L’alcalde, Joan Farrés, va explicar que, quan van rebre les primeres trucades de persones que havien vist el meteorit, no va lligar caps. Un cop refet de l’ensurt inicial, va trobar l’explicació al misteri. De fet, res més lluny que un misteri. El solc i el forat eren d’un meteorit, però d’un meteorit de fibra. Els qui es van desplaçar fins al pla de Martís van veure les restes d’un plató a l’aire lliure. El plató que va servir per filmar, fa un parell de setmanes, una de les escenes del Superlópez, que protagonitza el popular actor Dani Rovira. En concret, la caiguda d’un meteorit, d’on surt el popular personatge de còmic, aviat passat a la gran pantalla. El pla de Martís ha estat altres vegades localització cinematogràfica, aprofitant la gran extensió plana que acaba amb Rocacorba o la Mare de Déu del Mont de fons, segons l’orientació.

Superlópez està dirigida per Javier Ruiz i completen el repartiment Maribel Verdú, Alexandra Jiménez, Julián López, Pedro Casablanc, Gonzalo de Castro i Gracia Olayo. S’estrenarà a final del 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia