Infraestructures i serveis

ROSES

Culminen la reurbanització del carrer Llotja fins al front de mar

S’acaben d’iniciar les obres que permetran completar el condicionament i millora de l’àmbit urbà format pels carrers Llotja, Pescadors i Cap Norfeu de Roses. En concret, el tram que ara es reurbanitza és el tram del carrer Llotja comprés entre el carrer dels Pescadors i l’avinguda de Rhode. Els treballs tindran una durada de cinc mesos i compten amb un pressupost total de 141.207 euros.

El carrer Llotja se situa en una zona residencial i comercial de Roses, on predominen els edificis d’habitatges plurifamiliars entre mitgeres. Actualment, el tram de carrer que ara s’executa, és de circulació en sentit únic de baixada cap al mar, amb aparcament als dos costats i voreres estretes, que es troben en mal estat i disposen d’una amplada insuficient per als vianants.

Els treballs que s’acaben d’iniciar tenen l’objectiu de millorar aquesta accessibilitat, harmonitzar aquest tram de carrer amb la resta d’espais recentment urbanitzats i reordenar el trànsit rodat del conjunt de l’àmbit. Pel que fa a les voreres, s’eixamplaran fins a una amplada d’1,80 metres, mentre que la calçada serà d’aglomerat asfàltic, donant continuïtat a la calçada existent al carrer Pescadors. Les places d’aparcament es col·locaran només a un costat de la calçada, permetent així l’eixamplament de voreres.

A més, s’actualitzaran les xarxes de serveis, es renovarà l’enllumenat públic i es plantaran arbres de diferents espècies. Amb aquestes obres culminarà el condicionament de tot l’àmbit dels carrers Llotja, Pescadors i Cap Norfeu, que també han incorporat una nova plaça enjardinada on s’han instal·lat jocs infantils i que ha estat decorada amb un mural d’inspiració marinera, evocant l’antiga llotja de peix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva