Infraestructures i serveis

SOCIETAT

L’Ajuntament de Cassà enderrocarà l’antic gimnàs del Foment

L’Ajuntament de Cassà de la Selva enderrocarà l’antic gimnàs del Foment Deportiu Cassanenc, que fa quinze anys que està en desús. Aquesta construcció, aixecada durant la dècada dels seixanta, està afectada d’aluminosi i té el sostre d’uralita malmès en determinades zones. L’estat de l’edifici fa inviable la seva recuperació des del punt de vista econòmic i de seguretat i per aquest motiu s’enderrocarà. Aquesta és una de les accions que es durà a terme amb la subvenció de 100.000 euros que la Diputació de Girona ha atorgat al consistori cassanenc, amb la qual també es substituirà el paviment de la platja de la piscina coberta i es condicionarà el passadís superior de la grada del camp de futbol.

L’enderrocament del gimnàs anirà acompanyat de l’adequació provisional d’aquest espai per a ús dels usuaris de la piscina descoberta. A la platja de la piscina coberta s’instal·larà un paviment continu sanitari amb acabat antilliscant d’entre 3 i 4 mil·límetres de gruix. Finalment, es farà el condicionament del passadís superior de la grada del camp de futbol, que té sots i el paviment desgastat. També s’aprofitaran aquests treballs per obrir una galeria de serveis per poder passar les connexions de llum i so. “Aquesta subvenció ens permetrà executar tres millores de molta envergadura, que s’emmarquen dins d’un pla de xoc amb 21 millores en equipaments esportius realitzades aquest darrer semestre del 2023 i amb voluntat de continuar-lo el pròxim 2024”, valora el regidor d’esports, Albert Arderiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona