Infraestructures i serveis

Subvenció per a la residència de la gent gran de Lloret

Drets Socials li concedeix una ajuda de 5.910.000 euros en el marc de la convocatòria per a l’impuls i el foment de l’accessibilitat als espais d’atenció ciutadana finançada pels fons Next Generation UE

El Departament de Drets Socials de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 5.910.000 euros a l’Ajuntament de Lloret per a la construcció de la nova residència i centre de dia per a la gent gran que s’ha projectat. L’ajuda és fruit de la petició del consistori feta en la convocatòria emmarcada en el pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, per a l’impuls i el foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya.

La nova residència i centre de dia per a la gent gran s’ubicarà a l’avinguda de Josep Pla i Casadevall, al parc de Can Buc, al barri del Rieral, i té una superfície de 10.000 metres quadrats.

Amb aquesta, ja són tres les subvencions amb fons europeus que ha obtingut l’Ajuntament de Lloret: 5.917.890 euros en la convocatòria extraordinària de finançament europeu Plans de Sostenibilitat Turística; un milió d’euros en una altra convocatòria destinada a projectes de mobilitat, i aquesta darrera, de 5.910.000 euros, en projectes socials.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va agrair ahir “el suport de la conselleria de Drets Socials en aquest projecte, que era prioritari per a l’equip de govern i per al futur de Lloret i la seva ciutadania”.

“Han estat mesos de moltes reunions i gestions perquè aquest nou equipament sigui una realitat i, evidentment, la part econòmica era una peça fonamental”, va manifestar Dulsat. El consistori també ha sol·licitat la delegació de competències a la Generalitat per poder fer la licitació del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES