Medi ambient

Nova protesta a Zarra contra el cementeri nuclear

La plataforma demana als participants que acudisquen amb la boca tapada en denúncia per l'“intent de criminalitzar” les protestes ciutadanes

La plataforma contrària a la ubicació d'un magatzem nuclear a Zarra ha convocat una nova amnifestació per a aquesta vesprada, a les 20 hores, davant el consistori municipal. La concentració insisteix en la negativa a què el municipi albergue la instal·lació però també és un acte de protesta per l'“intent de criminalitzar” les protestes ciutadanes atés les denúncies formulades sobre 17 de les persones que participaren en les mobilitzacions de la passada setmana, segons ha informat la plataforma en un comunicat.

L'entitat ha demanat als participants que hi acudisquen amb la cara pintada de blanc, o amb la boca tapada amb un esparadrap o un mocador.

A més, l'organització ecologista Greenpeace ha posat en marxa una campanya per internet per demanar al delegat del Govern, Ricardo Peralta, que es retiren immediatament les acusacions contra les persones denunciades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.