La Càtedra Soler i Godes de l'UJI lliura el X Premi a la Innovació Educativa

L'entitat premia al Moviment de Renovació Pedagògica i a Isabel Navarro

La Fundació Càtedra Soler i Godes de la Universitat Jaume I lliurarà aquesta vesprada el X Premi Soler i Godes a la Innovació Educativa al Moviment de Renovació Pedagògica, en la modalitat de col·lectiu, i a Isabel Navarro en la modalitat individual.

D'Isabel Navarro, el jurat del premi destaca l'actitud personal i col·lectiva en defensa de l'Ensenyament en Valencià (Normes del 32), així com l'ús de les noves tecnologies a l'aula com a eines bàsiques per a la investigació i l'aprenentatge i la vinculació del projecte d'escola a la promoció de la cultura del poble valencià.

Pel que fa al col·lectiu Moviment de Renovació Pedagògica, el jurat el distingeix per tractar-se d'un organisme en què, de manera resumida, estan presents els quatre eixos bàsics que constitueixen l'essència de la Fundació Càtedra Soler i Godes. Aquests són l'estima i la promoció de la llengua i la cultura; l'adopció del treball en equip com a metodologia habitual; la recerca permanent de les possibilitats d'aplicació de les noves tecnologies al món de l'educació; i la voluntat constant de renovació i innovació.

A més, el jurat ha atorgat tres mencions especials al catedràtic d'Ètica de l'UJI Domingo García Marzá, com a impulsor de la càtedra, i a Vicenta Saura Rambla i Hermini Segarra, pel seu treball i dedicació i també per les seues trajectòries de compromís actiu en la innovació educativa.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc a l'hotel Intur de Castelló, a les 20 h i comptarà amb l'actuació del grup Four on Six.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.