Societat

Reobren la C-16 a Guardiola de Berguedà després d'estar dues hores tallada per un accident a l'interior del túnel

En el sinistre s'hi han vist implicats quatre vehicles i han resultat ferides lleus quatre persones, que han estat evacuades a l'Hospital de Berga

La C-16 s'ha reobert a les 18.43 hores d'aquest diumenge a la tarda després d'estar tallada durant dues hores en els dos sentits de la marxa a l'altura de Guardiola de Berguedà per un accident entre quatre vehicles a l'interior del túnel. Amb tot, en el punt on s'ha produït el sinistre, al quilòmetre 115 de l'Eix de Llobregat, encara hi ha cinc quilòmetres de retencions.

Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident ha passat a les 16.41 hores i com a mesura preventiva s'ha tallat la C-16 en els dos sentits de la marxa i s'han fet desviaments senyalitzats per l'interior del municipi. En aquest sinistre han resultat ferides de poca gravetat quatre persones: un noi de 18 anys, dues dones de 53 i 87 anys i un home de 61 anys.

Tots ells han estat evacuats en dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Berga. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia