L'UJI presenta l'Institut d'Estudis Feministes i de Gènere

L'acabat de crear Institut Universitari d'Estudis Feministes i de Gènere de la Universitat Jaume I (IF) presentarà oficialment el seu projecte aquesta vesprada a la Llotja del Cànem de Castelló, en un acte en què es farà un repàs a la trajectòria investigadora i editorial impulsada durant dues dècades des del Seminari d'Investigació Feminista (SIF), organisme que ha derivat en l'IF i que, des de 1992, s'ha ocupat de divulgar i sensibilitzar sobre la problemàtica específica de les dones a través de diverses investigacions.

Ara, amb l'equipatge del SIF, l'Institut d'Estudis Feministes i de Gènere, dirigit per Dora Sales, s'ocupa d'organitzar activitats i fomentar el debat, dins de la universitat, al voltant de temes feministes i de gènere des de la ideologia i praxi de la igualtat en sentit ampli, és a dir, com a respecte a les diferències. S'encarrega de la publicació anual de les revistes Asparkía. Investigació Feminista i Dossiers Feministes i publica la col·lecció de llibres Sendes. També ha aconseguit que el pròxim curs es convertisca en màster oficial el curs sobre Investigació i Docència en Estudis Feministes i de Gènere, oferit actualment com un títol propi de l'UJI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.