Societat

La nit més màgica

La majoria de poblacions gironines es preparen per rebre aquest vespre Ses Majestats els Reis d'Orient, que recorreran els carrers més cèntrics

Els Reis arribaran a Banyoles per l'estany després de 18 anys de no fer-ho

Milers de persones participaran aquest vespre en la nit més màgica de l'any i una de les més esperades. Les cavalcades de Reis ompliran els carrers de les poblacions gironines amb els més petits com a protagonistes indiscutibles. Entre les novetats d'aquest any a la demarcació destaca que a Banyoles per primer cop els Reis d'Orient arribaran per l'estany des que va passar l'accident de L'Oca el 1998. Això sí, des de l'organització es manté en secret el mitjà concret de transport que utilitzaran per navegar.

Aquestes són les cavalcades que es faran a la demarcació aquest vespre:

ALT EMPORDÀ

Agullana

Hi haurà xocolatada per als nens a la sala de la Concòrdia i els Reis arribaran a les 18.30 h a l'ajuntament d'Agullana i a les 20.30 h a la plaça Major de l'Estrada.

Bàscara

A les 17 h hi haurà berenar popular i espectacle infantil a la Sala . La cavalcada arrencarà a les 18.30 h i la rebuda dels Reis enguany es farà a l'ajuntament.

Boadella

Els Tres Reis arribaran a les 17 h a can Matildo.

Borrassà

Els Reis arribaran a la plaça Major a les 19.30 h. Després aniran a l'església de Sant Andreu, on es farà l'adoració al Nen Jesús, i al centre cívic L'Ateneu, on repartiran regals.

Cadaqués

A les 18.30 h, arribada dels Reis a la riba des Poal.

Castelló d'Empúries

A partir de les 17 h els Tres Reis arribaran a Empuriabrava a la plaça de les Palmeres i Club Nàutic, on saludaran tots els nens i nenes. A les 19 h, Ses Majestats començaran la cavalcada pel centre històric.

Fortià

Els Reis arribaran a les 19 h a la plaça Catalunya i hi haurà recepció al Centre Agrícola i Social.

L'Escala

Després de l'excepcionalitat de l'any passat, en què els Reis no van poder arribar per mar a causa de les obres , enguany els Reis tornen a iniciar la cavalcada a les 18 h des de la platja de l'Escala.

Llançà

A les 18 h la comitiva dels Tres Reis d'Orient sortirà de la plaça i la cavalcada anirà fins a la pineda del port, on hi haurà el campament. Hi haurà xocolatada i coca per a tothom. En cas de mal temps la recepció es farà al pavelló.

La Jonquera

Ses Majestats els Reis enguany arriben acompanyats dels Tambors i els Xanquers de l'Albera, a les 18 h al carrer Major.

Navata

Els Reis arribaran a les 20 h per la carretera d'Olot.

Palau-saverdera

Es poden esperar els Reis a les 18 h a la font de dalt. Baixaran pel carrer Nou fins a l'ajuntament, on l'alcaldessa els entregarà les claus del poble. Hi haurà una crema de l'arbre dels desitjos i es farà una enlairada de fanalets.

Peralada

A les 18.00 h, hi haurà la cavalcada a Vilanova de la Muga, i a les 19.30 h la comitiva començarà el recorregut a Peralada.

Pont de Molins

Abans d'anar a esperar els Reis, els nens es reuniran a les 17.30 h a la plaça del Pont, es posarà el desig al fanalet i es deixarà al riu. Allà hi haurà xocolata calenta i coca. Tot seguit tothom anirà a trobar els Reis al Racó d'en Miquel per acompanyar-los al local social, on s'entregaran els regals als nens.

El Port de la Selva

A partir de les 18 h els Tres Reis arribaran al passeig del Mil·lenari. Després, rebuda a l'ajuntament i trobada amb els nens a l'Espai Port.

Portbou

A les 18 h arribaran els Reis (enguany per carretera) i faran el parlament des del balcó de l'ajuntament. Repartiran regals a la sala La Congesta.

Roses

A les 19 h la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient començarà des de la rotonda de l'Oficina de Turisme, avinguda de Rhode, avinguda Jaume I, i carrer dels Pescadors. Tot seguit, a la plaça de Frederic Rahola, parlaments dels Reis i recepció dels Reis als nens i nenes.

Sant Pere Pescador

Els Reis arribaran en barca a les 18.30 h al Fluvià, on es farà la benvinguda. La recepció, els parlaments i el repartiment de joguines es faran al pavelló.

Vilafant

La cavalcada sortirà a les 18 h a les Forques, a les 18.30 h aproximadament serà al Camp dels Enginyers, a les 19.15 h al nucli antic (amb adoració al Nen Jesús a l'establia vivent que està des de les 18 h al Racó del Trull). Cap a les 20 h hi haurà la recepció dels Reis d'Orient i lliurament de regals a la plaça de l'Ajuntament.

Vilamalla

A les 19 h els Reis arribaran a la plaça de la Font, on hi haurà el pessebre vivent dels nens de l'escola. Des d'allà aniran al pavelló municipal, on entregaran els regals.

Vilajuïga

A les 18 h, sortida de la comitiva des de la font del Racó fins a l'església.

Vilabertran

A les 19 h començarà la cavalcada per la vila i, després, a la canònica de Santa Maria, els Reis rebran els nens i nenes.

BAIX EMPORDÀ

Begur

Els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, rebran els infants a la plaça Lluís Esteva i Cruañas. Aquesta és la principal novetat de la cavalcada. Els Reis també aniran a Esclanyà. La cavalcada dels Reis d'Orient de Begur començarà a les 6 de la tarda, passant pels carrers de Santa Reparada, de Santa Teresa i de Sant Pere, fins arribar a la plaça.

Bellcaire d'Empordà

La cavalcada dels Reis començarà a les set de la tarda.

La Bisbal d'Empordà

La cavalcada sortirà des del Terracotta Museu. A les 18 h tindrà lloc un ball de gegants reial davant les Voltes. Els Reis arribaran a les 18.30 h pel carrer 6 d'octubre, les Voltes, Llibertat, Valls, Ample, Mesures i plaça Major. A les 19 h tindrà lloc l'ofrena al Nen Jesús a la plaça Major i a les 19.30 h la rebuda Reial, a la plaça del Castell.

Calonge

Els Reis iniciaran la cavalcada a Calonge a les 18 h sortint del passeig d'Hivern i passant per la plaça de la Concòrdia, carrer de la Rutlla i carrer Àngel Guimerà fins a l'església de Sant Martí. Aquí els Reis rebran els infants i recolliran les seves cartes.

Castell-Platja d'Aro

Els Reis de l'Orient arriben primer a Platja d'Aro (18 h), moment en què comença la desfilada pels carrers més cèntrics de la vila passant per l'església de Santa Maria i finalitzant al Palau d'Esports i Congressos. A Castell d'Aro, hi arriben a primera hora del vespre (20 h), visitant també l'església de Santa Maria i finalitzant a la sala polivalent.

Fonteta

Cavalcada pel carrer Fitor a les 19 h. A les 18 h els patges recolliran cartes a la pista poliesportiva.

Mont-ras

La plaça de l'Església serà el gran punt on els Tres Reis rebran els més menuts i muntaran el seu campament reial, a les 18 h.

Palafrugell

A Llafranc, i a causa de les obres de remodelació que s'estan realitzant al passeig, s'ha canviat el lloc on es farà la recepció reial. Com és tradicional els Reis desembarcaran al port nàutic de Llafranc a dos quarts de set. A Palafrugell la cavalcada també inicia la seva sortida a dos quarts de set de la tarda. El recorregut de la desfilada comença a la plaça del Sol i es dirigeix, pels carrers de Torres Jonama, de Pi i Margall, dels Valls i de Cavallers, a la plaça Nova, on tindran lloc els actes oficials de benvinguda, des de la balconada del Centre Fraternal. Recepció al teatre municipal.

Palamós

A partir de les 19 h la cavalcada sortirà des de Sant Joan seguint el següent itinerari: Àngel Guimerà, Llibertat, Lluís Companys, Onze de Setembre i els carrers Dídac Garrell, Major (cruïlla pl. dels Arbres), Mn. Miquel Costa i Notaries. A partir de les 20 h els Reis Mags faran una salutació personal a tots els infants que ho desitgin al Teatre La Gorga.

Pals

L'arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h a Can Valmanya, on esperen ser rebuts pels infants i les famílies de la vila. La cavalcada començarà a Can Valmanya i transcorrerà per Samària, Pere Coll, Enginyer Algarra, Abeurador, Ca la Pruna, Església i el pavelló d'esports.

Parlavà

La cavalcada discorrerà pels principals carrers dels dos nuclis de Parlavà. Arribaran a les 18.30 h a Fonolleres i a les 19.30 h a Parlavà.

Sant Antoni de Calonge

La sortida de la comitiva reial tindrà lloc a dos quarts de set a l'avinguda Costa Brava i passarà per la plaça de Catalunya i carrer Sant Antoni fins a la plaça de la Llibertat, on els Reis adoraran el Nen Jesús. Després aniran al Palau Firal, on rebran els infants i recolliran les seves cartes. A l'espigó del mig hi ha instal·lat el campament reial.

Santa Cristina d'Aro

La rua començarà a les 18.30 h al carrer Salvador Dalí, seguirà per Joan Casas i Arxer, on els Reis s'aturaran per fer l'adoració al nounat. Després la comitiva anirà del carrer Pere Geronès fins al carrer Teulera, i arribarà a la plaça Mn. Baldiri Reixac, on s'instal·larà el campament reial.

Torroella de Montgrí

Els Reis arribaran a les 19.15 h al passeig de Catalunya i recorreran els principals carrers de la vila. A l'Estartit arribaran a les 18 h a la plaça del Port, on es farà un espectacle de benvinguda, i a les 20 h, un castell de focs. A les 20.15 h es farà la cavalcada pels carrers de l'Estartit fins a la plaça de l'Església.

Verges

Campament reial a la placeta durant la tarda, amb xocolatada. La cavalcada arribarà a 2/4 de 7 del vespre a la plaça Onze de Setembre.

CERDANYA

Puigcerdà

La cavalcada començarà a les18 h a la plaça de l'Estació. Passarà pels carrers del centre i arribarà a l'església.

GARROTXA

Argelaguer

Els Reis arribaran a les 18 h i el seguici es concentrarà a la plaça Sant Damàs a les 19 h.

Besalú

A les 18 h la cavalcada surt del pont vell i acaba a la plaça de la Llibertat.

Beuda

La cavalcada començarà a Segueró a les 19.

Castellfollit de la Roca

La cavalcada comença a les 18.30 a can Peric. La recepció es fa a l'església vella una hora després.

Maià de Montcal

La cavalcada surt del carrer de Sant Vicenç a les 19.15 i fa parada a l'església i a les escoles, on els Reis reben els nens.

Mieres

A les 20 h, els Reis arribaran a l'aparcament d'accés al poble. Els Reis rebran els nens a l'escola després d'un recorregut pel centre.

Montagut i Oix

La cavalcada comença a les 19 h al camp de futbol i arribarà al campament de la plaça de l'església.

Les Planes d'Hostoles

La cavalcada inicia el recorregut a la plaça del Jonquer a les 18 i va fins a l'església i la plaça Nova.

Les Preses

La cavalcada començarà a les 19.30 h a la plaça Major i farà un recorregut pels carrers fins al centre cultural.

Riudaura

La cavalcada arriba a les 18.30 h a la plaça Puig Estela.

Sant Feliu de Pallerols

Arribaran a les 19 h a l'avinguda Vall d'Hostoles. Aniran fins a la plaça del Firal i faran la recepció a la sala Ca les Hermanes.

Sant Jaume de Llierca

Els Reis començaran el recorregut a partir de les 19 h i passaran pels carrers del centre fins a arribar al centre cívic.

Sant Joan les Fonts

La comitiva arribarà a les 18.30 h des de Vivers. Anirà fins al monestir romànic i continuarà fins al pavelló per rebre els nens.

Santa Pau

La cavalcada començarà a les 19 h a la carretera d'Olot.

Tortellà

La cavalcada començarà a les 18.30 h al final del carrer de Sales.

La Vall de Bianya

Els Tres Reis arriben a les 18 h al centre cívic de l'Hostal Nou.

La Vall d'en Bas

La cavalcada surt de l'estació a les 19 h i arriba a la plaça on els Reis reben els infants.

GIRONÈS

Aiguaviva

La cavalcada començarà a les 19 h i el recorregut previst inclou el carrer Major, carrer Verge de Vilademany i el carrer de circumval·lació fins arribar a la plaça de l'església.

Bescanó

Campament des de les 15.30 h fins a les 17.30 h davant l'església de Sant Llorenç. A les 19 h està previst que comenci la desfilada reial, que anirà des del carrer Assumpta fins a la sala polivalent. Els caramels que es repartiran són sense gluten i aptes per a al·lèrgics a la proteïna de la llet.

Bordils

El campament reial s'instal·larà al parc de davant del cementiri. La cavalcada començarà a 2/4 de 7 i passarà pel carrer Montserrat i el carrer Almeda fins acabar a l'ajuntament, on es faran els discursos i les salutacions reials i hi haurà xocolata i coca per a tothom.

Campllong

Els Reis arribaran a les 19 h i faran una passejada per diversos carrers fins a arribar a la sala polivalent. Els rebran timbalers i grallers, i està previst que Ses Majestats atenguin els nens al local social.

Cassà de la Selva

Des de les 17 h fins a les 21, campament reial a la plaça de la Coma. La cavalcada començarà a les 18 h des del pavelló polivalent amb aquest recorregut: passeig del Ferrocarril, rambla Onze de Setembre, carrer Ample, carrer Raval, carrer Bonavista, passeig Vilaret, carrer Barraquetes i plaça de la Coma.

Celrà

La cavalcada de Reis sortirà a dos quarts de 7 de la tarda del parc infantil de Palagret.

Cervià de Ter

A les cinc s'instal·larà a la plaça del Monestir, on es repartirà xocolata i melindros. La cavalcada arrencarà a les 6 amb el recorregut habitual fins al pavelló, on es faran els discursos i es repartiran els regals.

Flaçà

El campament reial s'instal·larà a 2/4 de 6 a l'ermita, on es farà una explicada de contes. Els Reis d'Orient començaran a les set de la tarda la cavalcada a l'escola fins al casal.

Fornells de la Selva

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a dos quarts de set del vespre i recorreran els carrers del poble. La cavalcada acabarà a l'església.

Llagostera

La cavalcada arrencarà a les 19 h a l'avinguda de l'Esport. L'itinerari serà: passeig Romeu, Pau Casals, passeig Pompeu Fabra, Fivaller, carrer Almogàvers i finalitzarà a la plaça Catalunya, on es farà la recepció reial.

Llambilles

Els Tres Reis arribaran a un quart de vuit a fora del pavelló, des d'on començarà la cavalcada fins a la plaça de l'Església, on faran regals als nens i hi haurà xocolatada per a tothom.

Quart

A partir de les 17 h campament i tallers al local social. A les 18 h hi arribaran els Reis i a les 19 h en sortirà la cavalcada, que després seguirà pel carrer Tren, la plaça Estació i l'avinguda Bòbila fins arribar a la plaça de la Vila, on l'alcalde rebrà els Reis i faran un discurs.

Sant Gregori

Els Reis aniran a tots els nuclis del municipi. A les 18 h seran a Canet d'Adri (a l'ajuntament); a les 18.45 h, a Cartellà (plaça de l'Església), i a la mateixa hora, també a Ginestar (plaça Joan Carles Arnau). La cavalcada a Sant Gregori començarà a les 19.15 h per l'avinguda Girona i passarà pels carrers Montseny, Baix i Bruguera, i acabarà a la plaça Francesc Macià.

Sant Julià de Ramis

A les 16.30 h, campament reial (plaça Carrilet) al Pla de Baix. Hi haurà animació infantil amb Àngel Daban. La cavalcada començarà a les 18 h amb aquest recorregut: carrer Carrilet, carretera de Banyoles, carrer Ponent, carrer Pau Casals, carrer Bòbila, carrer Juli Garreta i arribada al centre cívic, on rebran la mainada. Els Reis tindran l'acompanyament del grup de percussió Batucada del Bram.

Sarrià de Ter

El campament s'instal·larà a partir de les 16 h a la Cooperativa, on es farà una xocolatada. La cavalcada començarà a les sis de la tarda i arribarà, cap a les vuit del vespre, a l'ajuntament.

Vilablareix

Ses Majestats arribaran a les 19 h i faran una passejada amb les carrosses i la comitiva pels carrers del poble. El recorregut és: carrer Güell, pont d'en Canals, Pirineus, Mosquerola, rotonda carretera de Santa Coloma, carrer Camós i Perelló. Arribada a la plaça de l'Ajuntament al voltant de les 20 h.

PLA DE L'ESTANY

Banyoles

La cavalcada començarà ales 18.30 a l'estany, entre l'hotel Mirallac i l'oficina de turisme, on els Tres Reis seran rebuts per l'alcalde. Després d'un recorregut pel centre, el punt d'arribada és la muralla.

Borgonyà

A les 8, sortida de la plaça del poble.

Camós

El seguici sortirà a les 19 h de l'ajuntament i acabarà al pavelló.

Cornellà del Terri

A un quart de sis hi haurà xocolatada davant el pati de l'escola i a les sis espectacle infantil. Els Reis sortiran a les set i després hi haurà recepció dels infants al pavelló.

Crespià

La rua dels Reis començarà a les 19 h a la carretera en direcció a Figueres i acabarà davant la sala de ball.

Esponellà

Els Tres Reis Mags arribaran a les 18.30 h a l'exterior de Cal Baró.

Fontcoberta

El seguici passarà per Vilavenut a les 18.15 h; a les 19.30 h es preveu que passi per Melianta, i a les 19.45 h, per Fontcoberta.

Palol de Revardit

La cavalcada dels Reis d'Orient començarà a les vuit del vespre des del castell de Palol.

Porqueres

Ses Majestats sortiran a les 19 h de la plaça Onze de Setembre i arribaran a la plaça Major.

Sant Miquel de Campmajor

Arribaran al local del sindicat a les 20.30.

Serinyà

Sortida de la cavalcada a les 18.30 h. Recorregut pels principals carrers del fins a l'església de Sant Andreu i recepció des del balcó de l'ajuntament.

Vilademuls

Ses Majestats tenen previst arribar a dos quarts de set de la tarda a la plaça Major.

Vilavenut

Els Tres Reis d'Orient tenen previst arribar a un quart de set a la plaça.

RIPOLLÈS

Campdevànol

L'arribada dels Reis serà a les 17 h a la residència geriàtrica. Tot seguit, visitaran la Colònia Pernau i a les 18 h sortiran de l'heliport i s'aturaran a la plaça Antoni Maria Claret. A les 20.15 h rebran els nens a la Sala Diagonal.

Campelles

Ses Majestats arribaran cap a les nou del vespre a la plaça de l'Ajuntament.

Camprodon

Arribada a les sis de la tarda i cavalcada pels carrers del centre fins al monestir de Sant Pere, on els Reis rebran els infants del poble.

Gombrèn

Arribada a les 19 h a la plaça del Roser des de la carretera del Cortal.

Llanars

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a les 19 h a l'església i després rebran els infants al Camp del Toro.

Molló

La cavalcada començarà a les 18.30 h a la plaça de la Comunicació. Benvinguda a l'església de Santa Cecília i recepció a la sala de ball.

Ogassa

L'arribada dels Reis d'Orient és prevista a dos quarts de set de la tarda.

Planoles

Xocolatada a les sis de la tarda a la baixada del Puig.

Queralbs

Arribada a les 20 h, cantada de nadales a l'església i recepció a la Casa Núria. A les 17 h Ses Majestats arribaran a la Vall de Núria amb el cremallera.

Ribes de Freser

Els Tres Reis arribaran a les 17.30 h. La cavalcada sortirà de l'oficina de turisme fins a la plaça de l'Ajuntament.

Ripoll

Els Reis arribaran a les 18 h per la carretera de Barcelona. La rebuda a la plaça de l'Ajuntament serà a les 19 h i després aniran a l'església de Sant Pere.

Sant Joan de les Abadesses

La comitiva arribarà a les 18.30 h pel pont Nou i seguirà fins al passeig Comte Guifré. Després baixaran a peu pel carrer Major fins a la plaça.

Sant Pau de Segúries

Els Reis arribaran a les 19 h i la cavalcada es farà pels principals carrers fins a l'església Nou Temple.

Setcases

El seguici reial començarà la cavalcada a les 19 h pel camí de Vallobre. Recepció a la sala de ball.

Vallfogona

La recepció a Ses Majestats els Reis d'Orient es farà a les 20.30 h al local cultural. Tot seguit, xocolata desfeta.

Vilallonga de Ter

Els Reis d'Orient seran a partir de les 19 h a la plaça de l'Era.

SELVA

Amer

El patge reial recollirà les cartes a les 5 de la tarda a la plaça de la Vila. A les 18.30 h començarà la cavalcada a la plaça Pompeu Fabra (parada de la Teisa) i aniran fins a la plaça de la Vila, on es farà la rebuda al balcó de l'Ajuntament i l'adoració, i tot seguit sortiran de la plaça cap al pavelló, on hi haurà el repartiment d'obsequis.

Anglès

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran pel carrer de la Triassa a les sis de la tarda. Seran rebuts a l'ajuntament, als jardins de Can Cendra, a l'indret del sortidor, per l'alcaldessa i grallers i timbalers. Hi haurà parlament i adoració del Nen Jesús als jardins, i comitiva per la plaça de la Rutlla, carrer Indústria, carretera d'Osor i aniran al barri de Cuc pel carrer Pau Picasso, fins al pavelló.

Arbúcies

Inici de la cavalcada a les 18.30 a l'Hotel d'Entitats. Recorregut en carrossa pels carrers de la vila: Estenedor, Pont, Camprodon, Gna. Assumpta, St. Jaume i Major. Si algun nen està malalt, Ses Majestats poden visitar-lo a casa. Heu d'avisar a La Gabella al 972 86 09 08 o a la Policia Local (686 945 650).

Breda

La comitiva sortirà de les 18 h del passeig de les Escoles i en el seu recorregut passarà pel carrer Prat, plaça Doctor Rovira, carrer Sant Josep, carretera d'Arbúcies, carrer Nou i plaça de la Vila. Un cop allà els Reis seran rebuts per membres de la corporació i aniran al Cercle Bredenc per rebre a tots aquells que es vulguin fotografiar amb ells.

Brunyola

Els Reis seran a la plaça de Brunyola puntualment a 2/4 de 7 de la tarda, on tothom s'hi reunirà per donar-los la benvinguda.

Caldes de Malavella

La cavalcada comença a les 18.30 h. El recorregut serà: carretera de Llagostera, c/ Girona, c/ Costa Brava, c/ Barcelona; av. Dr. Furest, pl. de Sant Esteve, c/ Prim, i els Reis acabaran a la plaça de l'Església.

La Cellera de Ter

A les 17.30 h, davant la biblioteca, es donarà un número a cada fanalet i es farà el sorteig d'un regal que entregaran els Reis. La cavalcada arrencarà a les 18.15 h i recorrerà el carrer Doctor Codina, la plaça de l'Església, la plaça de la Vila, el carrer Major i l'avinguda Montserrat fins a arribar davant l'ajuntament.

Fogars de la Selva

La cavalcada sortirà de l'ajuntament a les 6 de la tarda i seguirà el següent recorregut: Nucli de la Vila, avinguda Catalunya, plaça Catalunya i carrer Camí de Can Xapellí (18.15 h); rotonda gasolinera (18.20); parc dels Prínceps II, camí de Creu de Capó i carrer Menorca (18.40); carrers Montseny, camí de Can Xapellí, Pirineus i avinguda Catalunya (18.50); arribada a la plaça de la Vila i recepció al gimnàs de l'escola Les Falgueres (19.00). Hi haurà refrigeri per a tothom.

Hostalric

La comitiva sortirà a les 18.30 h de la Via Romana (cruïlla amb carrer Girona) i recorrerà els carrers Girona, l'avinguda Fortalesa, la Via Romana i els carrers Major, Raval i Ravalet. Al final, els Tres Reis de l'Orient rebran els infants al centre cultural Serafí Pitarra.

Massanes

Des de les 16.30 h fins a les 19 h hi haurà campament reial a la muntanya de Sant Roc. A les 19 h començarà la cavalcada, amb sortida al carrer Montseny fins a la muntanya de Sant Roc.

Maçanet de la Selva

La cavalcada comença a les 6. Els Reis Mags arribaran al campament reial del Bosc de Can Garriga (carretera de Marata) i d'allà baixaran fins a l'avinguda Catalunya per enfilar directament cap a la plaça de l'Església, on hi haurà regals per a tots.

Osor

Els Reis de l'Orient arriben a les 17.30 h davant de casa en Trias. Hi haurà coca de sucre i xocolata desfeta per a tothom, i la coral Rosó farà un petit concert.

Santa Coloma de Farners

La comitiva sortirà a l'inici del carrer Camprodon a les 18 h. Enguany l'arribada de Ses Majestats anirà acompanyada de sorpreses i en acabar i donar la carta als Reis hi haurà xocolatada.

Sant Hilari Sacalm

Com l'any passat, els Reis sortiran de la rotonda de Cal Rei a les 18 h. Segueixen per la carretera d'Arbúcies, trenquen cap al passeig Font del Cirerer, passen per la plaça Gravalosa i allà baixaran de les carrosses i faran el carrer Josep Ximeno a peu fins a l'església, que és el final del recorregut i on se'ls lliurarà la clau del poble i es faran parlaments i fotos amb els nens i nenes.

Riudarenes

La cavalcada comença a les 18.30 h a l'avinguda dels Segadors i farà el següent recorregut: plaça Diumenge, carrer Orient, plaça de la Vila (on es lliurarà la clau màgica i els nens els donaran la benvinguda, i carrers Girona, Sant Martí, Guilleries, Nou, avinguda Mas Rechs i carrer Sant Martí. El lliurament de joguines serà al Centre Cultural Polivalent.

Riells i Viabrea

Els Reis sortiran de l'estació de tren a les 18 h i arribaran al pavelló a les 19. Recorreran els carrers Dr. Simón, Santa Fe, Major, Riells, la GI-552 i l'avinguda de Can Salvà. Hi haurà xocolatada al pavelló.

Riudellots de la Selva

El recorregut començarà a les 19 h des l'avinguda Països Catalans fins a l'encreuament de la carretera C-25, per enllaçar amb la Baixada de les Acàcies, el carrer Major i finalitzarà a la plaça de l'Església, on hi haurà els parlaments dels Reis i la benvinguda per part del'alcaldessa, Montserrat Roura. En acabar s'oferirà un got de xocolata calenta per a tots els assistents. Si alguna família tingués algun infant malalt que no pogués anar a la cavalcada pot trucar al telèfon de l'Ajuntament 972.47 88 99 fins al dia 5 de gener a les 13 h i la comitiva reial li farà una visita al seu domicili.

Sils

Els Tres Reis d'Orient arribaran al centre social i esportiu Les Mallorquines i entre les 18.15 h i les 18.30 h marxaran cap al poble.

Sant Julià del Llor i Bonmatí

A les 6 de la tarda, s'iniciarà la cavalcada dels Reis Mags d'Orient al poble. A 2/4 de 7 de la tarda, aniran a la casa de la vila, on rebran pa, sal i la clau que obre totes les cases. Tot seguit aniran fins a l'envelat, on faran una ofrena al Nen Jesús i rebran tots els nens i nenes. Hi haurà una ració de xocolata desfeta per a tothom.

Tossa de Mar

Hi haurà xocolatada a l'avinguda Catalunya a les 5 de la tarda, i a les 6, arribada de Ses Majestats. Aquells nens que per alguna malaltia no puguin sortir de casa poden trucar a la policia local (972340135) avui abans de les 12 h per gestionar la recollida de la carta.

Vidreres

A les 17.30 h hi haurà xocolatada a la plaça de l'Església. A les 18 h la cavalcada arriba al centre de la vila, i tot seguit visita als Reis i recollida dels regals a la Haima del campament reial a la plaça Lluís Companys. L'itinerari de la cavalcada serà: carretera de Lloret, Costa Brava, Pau Casals, plaça Lluís Companys, plaça Església i carrer Catalunya.

Vilobí

A les 17 h tindrà lloc l'obertura del campament reial, ubicat al pati dels Delmes de Salitja, on també hi serà el patge carter. A les 18 h Ses Majestats els Tres Reis de l'Orient arribaran als pobles de Salitja i Sant Dalmai i a les 19.30 h a Vilobí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia