Societat

jocs d'atzar

Una butlleta d'Euromilions validada a Badalona guanya més de 25 milions

El propietari d'una butlleta d'Euromilions validada a Badalona percebrà més de 25 milions d'euros en ser l'únic encertant de primera categoria -cinc encerts més dos estrelles- registrat en el sorteig celebrat aquest dimarts.

La butlleta guanyadora ha sigut segellada al despatx receptor número 14.765 de Badalona, ubicat al carrer del Doctor Bassols. El seu propietari cobrarà un total de 25.251.858 euros, segons la informació facilitada per Loteries i Apostes de l'Estat.

A més, a Catalunya existeix una butlleta encertant de segona categoria -cinc números i una estrella- que ha sigut validat a l'administració de loteries número 105 de Barcelona. El propietari cobrarà 251.503,36 euros.

La combinació guanyadora del sorteig celebrat aquest dimarts està formada pels números 3, 22, 25, 32 i 39. Les estrelles han sigut el 7 i el 12. La recaptació total ha sigut de 38.203.041,8 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia