Societat

Castells

Els Castellers de Berga tornen a descarregar la torre de 7 a casa

El 4 de 8 haurà d'esperar

La Colla Jove de Barcelona i els Tirallongues de Manresa també hi van participar

És la seva temporada de cine. Han protagonitzat una progressió a l'abast de molt poques colles en l'últim any i ahir, a casa, a la plaça Viladomat, van fer un pas més per arrodonir un any difícilment igualable. Els Castellers de Berga van tornar a descarregar la torre de 7, tal com ja van fer a Guardiola de Berguedà fa una setmana, i van intentar en tres ocasions un 4 de 8 que, de moment, se'ls segueix resistint.

La colla berguedana encarava la diada d'ahir a Berga, la penúltima de la temporada, amb un repte al cap: descarregar el 4 de 8. Era un castell que ja havien carregat al Concurs de Castells però que pretenen descarregar abans que acabi la temporada. Ahir, per tal d'evitar possibles caigudes, els castellers van desmuntar els tres intents de 4 de 8, però van fer vibrar la plaça Viladomat en totes tres ocasions, així com també en la fita del dia: el segon 2 de 7 descarregat.

A banda dels tres intents i de la torre de 7 descarregada, els Castellers de Berga van fer dos pilars de 4 per començar, un 5 de 7, un 4 de 7 i el pilar de 5 final. A més, els berguedans feien d'amfitrions en una diada en què també van participar els Tirallongues de Manresa i la Colla Jove de Barcelona. Els manresans van fer dos pilars de 4, un 3 de 7, un 4 de 7, un 5 de 6 i el pilar de 5 final. Per la seva banda, la colla barcelonina va ser capaç de descarregar dos pilars de 4, un 4 de 7 amb pilar, un 5 de 6, un 4 de 7 i el pilar de 5 final.

LA XIFRA

3
intents
són els que ahir van fer els Castellers de Berga per intentar descarregar el 4 de 8. La fita haurà d'esperar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia