Societat

societat

cinema

Documental del Casal de la gent gran de Sant Feliu de Pallerols

Quatre homes i una dona grans de Sant Feliu de Pallerols són els protagonistes de Memòria viva, un documental sobre el passat recent d'aquest poble garrotxí, que es presentarà divendres, a les sis de la tarda, en el marc de la VII Festa de la Gent Gran, que organitza el Casal Sant Marc. El treball, produït pel casal i TV Sant Feliu, se centra en unes entrevistes realitzades a Josep Serrat, Anna Maria Colomer, Pere Solà, Jordi Compta i Joan Pujolràs.

La Setmana de la Gent Gran va començar ahir a la tarda amb un pregó, a càrrec dels expresidents del casal Lurdes Barnadas i Lluís Giménez, seguit d'una conferència del pintor Lluís Roura. Per avui està prevista una excursió a Montserrat i a Vic. El programa de dimecres consisteix en un concert de música de cambra del grup Calidae (18 h). Dijous, a la mateixa hora, tindrà lloc un dels plats forts de la setmana: la presentació del llibre de cuina Les receptes d'en Russi. El volum aplega receptes de Josep Maria Masó, combinades amb una crònica dels esdeveniments dels darrers dotze mesos a Sant Feliu de Pallerols. La presentació inclourà la projecció d'una entrevista feta al cuiner quan estava a punt d'acabar el llibre. L'acte tindrà la intervenció del cronista empordanès Joan Ferrerós, excatedràtic de l'institut Ramon Muntaner de Figueres. Per dissabte s'ha programat una caminada a la Fontana, on s'esmorzarà. La sortida serà a les nou del matí, al Firal. Si plogués, l'esmorzar es faria al pavelló. El darrer dia de la VII Setmana, diumenge, inclourà una missa a les 12.30 h a la plaça de ca les Hermanes, que oficiarà mossèn Josep Calm i que tindrà l'acompanyament del Cor Parroquial.

Un dinar a ca la Matilde i l'actuació de Les Oques Rabioses tancaran la programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia