L'Ajuntament de Castelló convoca una plaça de normalització lingüística sense exigir coneixements de valencià

El portaveu del Bloc en l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu ha denunciat hui que l'Ajuntament de Castelló ha convocat una plaça d'auxiliar de Normalització Lingüística amb unes bases en les quals no s'exigeix als aspirants cap titulació de valencià, segons apareix al BOE (Butlletí Oficial de l'Estat) del 2 de novembre.

Nomdedéu ha remarcat «l'absurd» que representa que una persona que haurà de treballar recolzant al tècnic lingüístic puga presentar-se a l'oposició i realitzar l'examen sense cap coneixement oral ni escrit de la llengua que ha de promocionar. «El menyspreu del PP per la llengua pròpia de la ciutat aplega a extrems esperpèntics», ha declarat.

Nomdedéu ha insistit que la convocatòria de la plaça hauria d'haver previst uns requisits mínims. És palés que, tractant-se d'una plaça d'administració especial, caldria haver demanat la titulació específica adequada, és a dir, els certificats de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià», ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.