Administracions

Alcaldes i regidors de Junts a l’Empordà reclamen al Govern més suport per fer front a la sequera

Una quarantena d’alcaldables i càrrecs electes de la comarca s’ha reunit en una trobada que s’emmarca dins d’un cicle de 43 sessions d’estratègia que es duran a terme a totes les comarques de Catalunya Junts per Catalunya ha reunit avui una destacada representació de càrrecs electes de l’Alt Empordà en una intensa jornada de treball a la ciutat de Castelló d’Empúries, segons exposen en un comunica.

En aquest sostenen que la sequera no deixa indiferent a ningú i durant la sessió de treball d’avui, els representants de Junts a l’Alt Empordà han fet palesa la creixent preocupació per la manca de suport als municipis empordanesos per fer front a la gestió eficient de l’aigua en una comarca amb especial impacte de la sequera. Per altra banda, de la trobada ha sorgit la urgent necessitat de replantejar i reforçar el transport públic i l’accessibilitat de la comarca. En aquest sentit, hi ha hagut consens en el fet que cal millorar la connexió dels pobles amb poca densitat de població. De fet, els alcaldables i càrrecs electes han coincidit amb què?cal adaptar rutes i concessions existents a les necessitats reals que pateixen els seus municipis. Aquesta evident manca de mobilitat a la comarca dificulta, entre altres coses, que els joves puguin estudiar allò que volen.A la reunió hi han participat alcaldes, regidors i caps de llista d’una quarantena de municipis de la comarca de l’Alt Empordà.

La jornada ha comptat amb la participació del secretari general Jordi Turull, acompanyat del responsable de Política Municipal i Territori, David Saldoni, els diputats al Congrés dels Diputats, Josep Maria Cervera i Marta Madrenas, el senador Joan Bagué, la diputada al Parlament Maite Selva, la diputada provincial i presidenta comarcal, Miriam Lanero i la presidenta de vegueria, Maria Àngels Planas.

L’objectiu d’aquesta trobada és coordinar de manera conjunta l’acció política de Junts al territori, abordant les necessitats tant generals de l’Alt Empordà com específiques de cada municipi. S’estableixen mecanismes de coordinació entre les diferents institucions per impulsar iniciatives polítiques que responguin a aquestes prioritats. Aquesta iniciativa forma part d’una sèrie de 43 sessions estratègiques planificades, amb l’objectiu de coordinar l’acció política dels càrrecs electes i abordar els reptes més importants del país. En total, es duran a terme 43 trobades durant els pròxims mesos a totes les comarques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva