Administracions

SOCIETAT

Sant Celoni compensarà els usuaris del pavelló del Sot de les Granotes per les incidències

L’Ajuntament de Sant Celoni compensarà els usuaris del Centre Municipal d’Esports Sots de les Granotes davant les incidències acumulades en les instal·lacions durant les darreres setmanes. Tal i com informa el consistori, l’alcalde Eduard Vallhonesta i el regidor d’Esports, Albert Planas, es van reunir amb tres representants dels afectats per tal de compartir l’estat dels desperfectes detectats i acordar algunes mesures compensatòries. Els problemes afecten al sistema de climatització, l’aigua calenta i al funcionament de l’aparell que permet eliminar la humitat de l’aire de la piscina. Durant la trobada, els representants van lamentar que la suma de les incidències està afectant negativament al funcionament del centre i a l’experiència d’ús de les persones abonades.

La resposta del consistori ha estat fer un seguiment de les problemàtiques detectades i treballar conjuntament amb UFEC, empresa concessionària del servei. En el cas del sistema de climatització i aigua calenta, l’Ajuntament ha reclamat a l’empresa l’aportació de solucions transitòries per mitjà d’aparells de climatització auxiliars. Pel que fa al sistema de deshumificació, l’avaria ha obligat a restringir l’ús de la piscina. Una situació que caldrà allargar fins que l’empresa fabricant vingui a reparar-la. Les mesures compensatòries davant el servei deficient es concreten en que totes les persones usuàries podran reclamar que se’ls descompti part de l’import de la tarifa mensual que paguen per fer ús de les instal·lacions esportives en funció del grau d’afectació que s’ha produït per no poder accedir a la piscina o no comptar amb la prestació de la totalitat dels serveis. Serà el mateix Ajuntament qui facilitarà la documentació per tramitar el descompte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona