Administracions

Llum verd del ple de Blanes a les ordenances

L’equip de govern d’ERC de Blanes, en minoria al ple, va aconseguir fer prosperar ahir les ordenances municipals de l’exercici del 2023, amb el suport de Junts per Catalunya i el PSC –van sumar 12 vots– i hi van voltar en contra els fins fa poc socis d’ERC al govern, Blanes en Comú Podem, Ciutadans i els tres regidors no adscrits. Les ordenances fiscals es van aprovar sense cap variació respecte a les de l’exercici actual, amb l’única novetat que es deixarà de pagar el cens d’animals de companyia. El ple va donar llum verd també a les subvencions pels programes de les entitats i associacions culturals sense ànim de lucre per a la realització d’activitats, a diverses modificacions del pressupost municipal vigent, i també a declarar les obres que s’han fet a la Casa de la Cultura, endegades per la Generalitat, d’interès i utilitat municipal.

En el ple es va donar compte de la renúncia del regidor Mario Ros a seguir formant part del grup municipal del PSC, per la qual cosa va passar ser no adscrit. Es va aprovar una moció presentada per ell per reclamar la reobertura de la ludoteca del barri de La Plantera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.