Administracions

Castelló incorpora 13 nous agents a la Policia Local

La majoria dels nous agents ja treballen des de fa unes setmanes

Quatre s’incorporen com a interins, tres són temporals, quatre més ja tenen plaça pròpia i la resta arribaran al setembre

La Policia Local de Castelló d’Empúries i Empuriabrava creix a l’estiu a causa de l’increment d’activitat de la zona, que augmenta molt en habitants per uns mesos. Creix temporalment, però alhora també augmenta en el nombre d’efectius com a conseqüència d’incorporacions que es convertiran en fixes en superar el període estival.

Aquesta setmana ha presentat les noves incorporacions en un acte obert a la premsa l’alcalde de la població, Salvi Güell, que va comparèixer junt amb el cap de la Policia Local de Castelló d’Empúries, Youssef Gharj. En l’acte es va donar la benvinguda als tretze agents que s’incorporen a la plantilla de la Policia Local després de superar els processos selectius corresponents.

D’aquests tretze nous agents, la majoria dels quals van començar a treballar a principis d’estiu, quatre entren al cos com a interins de llarg termini; tres, de manera temporal, com a reforç per a la temporada d’estiu; quatre més han guanyat la plaça en propietat com a funcionaris de carrera, i dos agents més tenen prevista la seva incorporació definitiva a mitjans del mes de setembre. Aquests ja van iniciar la seva tasca a la Policia Local i estan actualment acabant el curs bàsic de policia a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Abans de l’estiu, pel que fa a promoció interna, ja s’havien ocupat quatre places vacants de caporal. Ara, aquestes tretze incorporacions representen un nou pas per assolir l’objectiu necessari de rejovenir i reforçar la plantilla de la Policia Local, i cobrir les necessitats del municipi. Pròximament es convocaran dues places de sergent i una borsa d’interins que es va aprovar dilluns passat.

Cobertura de les vacants

Aquests nous agents donaran cobertura a totes les vacants existents d’acord amb el que permet la legislació estatal amb relació a la taxa de reposició a les administracions públiques. Això permetrà incrementar els dispositius de seguretat ciutadana i de trànsit, començant a implementar un model de policia de proximitat estratègica més efectiva als serveis bàsics i als serveis planificats amb més presència policial.

LA XIFRA

4
places de caporal
es van completar abans de l’estiu com a conseqüència de la promoció interna.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona
economia

El simulacre de risc químic amb sirenes a les Terres de l’Ebre i Tarragona es farà el 24 d’abril

barcelona
societat

El 63% dels docents asseguren haver patit una agressió física o verbal per part d’alumnes, segons USTEC

BARCELONA

El #wasteinprogress 2024 tanca amb un nou rècord de visitants

GIRONA

El cartell del ’Temps de Flors’ és un mosaic floral de formes geomètriques

GIRONA

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres