A reveure, Montserrat Soler Colomer

Recordant la Montserrat Oller i Carreras

Recordant la Montserrat Oller i Carreras

Avui la Montserrat de Riudarenes, ens ha deixat als 87 anys. La Montserrat era una dona entregada al servei dels altres i del poble de Riudarenes, junt amb el seu estimat espòs, Miquel Soms. Hem d’agrair...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Torroella de Montgrí i l'Estartit

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Montserrat Massot Crosas 93 Bisbal d'Empordà, la 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Vídua de Salvador Salvà Dalmau i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a l'església del cementiri de la Bisbal d'Empordà.
Salvador Linares Hinojosa 86 Bisbal d'Empordà, la 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casat amb Dolores Torres Matés i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Ramon Viladà Sentís 59 Palafrugell 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 59 anys. Vivia a Palafrugell. Casat amb Eleonore Rodrigo Casinos. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Joaquima Ros Geli, "la Quimeta de la pastisseria" 81 Vilafant 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 81 anys. Era natural de Vilaür i vivia a Vilafant. Vídua de Jacint Saguer Janer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilafant.