Agustí Riera Matute, ‘in memoriam’

Agustí Riera Matute, ‘in memoriam’

No tinc paraules per expressar el meu disgust, dolor i pena. Ha mort als 80 anys (epd) un gran amic meu, gran persona i excel·lent professional. Un gironí de pro que alternava estades a Girona i a Santa...

Un record pel Xillo

Un record pel Xillo

EL XILLO, si, aquest es el seu popular nom com se’l coneixia a Francesc Moner i Costa. Estimat Francesc, malgrat sabíem de la teva precària salut, al arribar-nos la noticia de la teva mort hem quedat...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de La Selva de Mar

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Mario Vila Heras 88 Llançà 11/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Llançà. Casat amb Juani López Pascual i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Llançà.
Miquel Costals Canellas 85 Riumors 11/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Era de Riumors. Casat amb Matilde Pujol Condom i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Riumors.
Jose Vázquez Molina 85 Sant Martí d'Empúries (l'Escala) 11/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Sant Martí d'Empúries. Casat amb Conxita. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al cementiri de Sant Martí d'Empúries.