El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Calp

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Clarianes Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 3000001010
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 25262627272727
T. mínima (ºC) 20191920202020
Vent 20 km/h NE 20 km/h E 15 km/h E 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps inestable

Durant la matinada la nuvolositat augmentarà progressivament d’oest a est fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest. Al centre del dia s’obriran clarianes transitòries. A partir del vespre els núvols tendiran a disminuir per l’oest. De matinada s’espera precipitació a la meitat oest del territori i és possible que també a la resta. A partir de mig matí, se n’espera a qualsevol indret. Malgrat tot, a partir del migdia la precipitació es restringirà al Pirineu, al Prepirineu, al quadrant nord-est i a la resta del prelitoral. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. La màxima descendirà lleugerament.

La mar: Marejol amb àrees de maror en tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, si bé es formaran alguns intervals de núvols al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava. A partir del migdia s’esperen alguns xàfecs al Pirineu i el Prepirineu d’intensitat entre feble i moderada i localment acompanyats de tempesta. Temperatura mínima lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET