Successos

Fills assassinats per pares que després s'han suïcidat

Un pare de Platja d'Aro va matar les dues filles bessones a trets abans de disparar-se a ell

Un home va tirar la filla pel cingle del Far i després es va tirar ell

Els indicis recollits ahir a l'escena dels fets apunten que es tracta d'un doble homicidi de les dues nenes i el posterior suïcidi de la mare. Casualment el cas es va produir just el dia que es complia un any sense cap mort criminal a les comarques de Girona. Hi ha precedents de casos de pares que s'han suïcidat després de matar el fill o els fills

La vigília de Nadal del 2010 un matrimoni de septuagenaris holandesos van matar el seu fill autista, de 33 anys, tallant-li les venes a la banyera i després ells es van suïcidar llançant-se junts, agafats de les mans i amb motxilles carregades de rocs, a la presa d'Esponellà

L'abril del 2009 un veí de Vidreres va llançar la seva filla discapacitada al pou i després s'hi va tirar ell. L'home va deixar una nota.

El 14 de setembre del 2008 un holandès de 46 anys veí de Barberà del Vallès va matar la seva filla, de sis anys, llançant-la pel cingle del santuari del Far, a Susqueda, i després es va suïcidar tirant-se pel mateix precipici. Abans pare i filla havien esmorzar al restaurant del santuari.

El març del 2000, a Platja d'Aro, Lorenzo Carmona, un veí del municipi de 34 anys, va matar les seves dues filles bessones, de quatre anys, i després es va suïcidar. Primer va sedar les nenes, després les va posar al llit, vestides igual, i els va disparar un tret d'escopeta a cadascuna. I al final es va disparar a ell.

El mes de juliol de 1996, un veí de Puigcerdà, Fernando García Rodríguez, va matar la seva dona i el seu fill de 22 anys amb una pistola i després es va suïcidar.

El dia de Reis del 1994, un veí de Castelló d'Empúries que duia el seu fill de quatre anys al cotxe es va estimbar voluntàriament per un penya-segat d'uns 400 metres d'altura al Port de la Selva. El pare va enviar quatre cartes, una de les quals a El Punt, en què explicava que havia decidit suïcidar-se, amb el seu fill, a causa dels problemes que tenia amb la seva companya. La carta va arribar al diari uns dies després de la mort del pare i el fill que, en principi, s'havia comptabilitzat com un accident de cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia