Successos

Un mort i un ferit greu en un accident a la Guingueta d'Àneu

Un home va morir ahir i un altre va quedar ferit greument després d'un xoc frontal entre un turisme i un autocar, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT) a aquest diari. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís, a les 15.52 hores, que hi havia hagut un accident al punt quilomètric 147,5 de la C-13, a l'altura de la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà), tal com va detallar el SCT. L'accident, del qual no se saben les causes, va provocar la mort del conductor del turisme, Manuel R.S., de 77 anys i veí de Puigcerdà, mentre que l'altra ocupant es va ferir de gravetat i, per això, va ser traslladada amb un helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Arnau de Vilanova.

En el cas dels ocupants de l'autocar, el conductor i tres passatgers, van sortir tots il·lesos de l'accident.

Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter del SEM.

La carretera va quedar tallada al trànsit en tots dos sentits durant gairebé dues hores, i a les 17.20 es va habilitar un pas alternatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia