Successos

Intentaven robar a turistes punxant-los una roda del cotxe

Els Mossos d'Esquadra van arrestar el 20 de desembre tres homes acusats d'intentar robar en dues àrees de servei de l'AP-7, a les comarques gironines. Els imputats tenen 27, 32 i 35 anys, són de nacionalitat albanesa i resideixen a Barcelona. Pels volts de les cinc de la tarda, els agents van tenir coneixement d'aquests episodis. En un dels casos, van avisar dels fets uns turistes que estaven dinant al restaurant de l'àrea de servei Selva Sud, a l'altura del terme de Maçanet de la Selva. Les víctimes van sospitar de l'actitud dels detinguts, que van aparcar al costat del seu vehicle, i per aquest motiu es van fixar en la matrícula del cotxe amb què anaven.

Després de dinar, els turistes van continuar el seu trajecte, si bé al cap d'uns quilòmetres van notar que tenien una roda fluixa de l'automòbil. Es van aturar al voral i, immediatament, un turisme se'ls va aproximar. Al seu interior, van reconèixer els ocupants, que eren els tres homes que havien vist a l'àrea de servei. Tot feia pensar que els havien manipulat la roda del vehicle per assaltar-los posteriorment, per la qual cosa els denunciants van decidir accelerar la marxa i fugir.

Poc abans, els mateixos lladres havien protagonitzat una temptativa de furt a l'àrea de servei Empordà Sud, a la població de Garrigàs. Mitjançant un modus operandi similar, havien intentat sostreure diverses pertinences del vehicle d'uns altres turistes. Arran d'aquests successos, es va muntar un ampli dispositiu de recerca. Prop de la sortida 8 de l'autopista, en sentit Barcelona, una patrulla de trànsit va veure passar l'automòbil sospitós a gran velocitat i van iniciar-ne un seguiment. Després que el cotxe conduís temeràriament, el van interceptar a l'àrea de servei de Selva Sud i van detenir-ne els ocupants. Quan els agents tenien els 3 còmplices a fora del cotxe, un guàrdia civil, que no estava de servei, els va oferir la seva col·laboració fins a l'arribada de les altres dotacions de Mossos.

Els acusats –tots ells amb antecedents– van ser traslladats a la comissaria de Santa Coloma de Farners. Van passar el dia 23 a disposició del jutjat de guàrdia de la capital de la Selva, on es va decretar la seva posada en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia