Successos

policial

Més controls a l'N-II pel seu mal estat

Des del gener, catorze persones han mort en accidents en aquesta carretera, a la demarcació de Girona

De punta a punta de la demarcació de Girona, l'N-II concentra autèntics punts negres. Trams amb obres empantanegades (a la comarca de la Selva) i d'altres que pràcticament no tenen voral (com ara el cinturó de ronda de Figueres) són l'estampa d'aquesta carretera per on, dia a dia, circulen més de 30.000 vehicles de mitjana. El mal estat de la via obliga els Mossos d'Esquadra a fer-hi més controls del que seria habitual. Només aquest any s'hi han registrat ja 100 accidents amb víctimes, catorze morts i dinou ferits greus. El cap de la regió policial de Girona, el comissari Joaquim Belenguer, admet que la situació de la via no és, ni de bon tros, la desitjable. “L'N-II és un problema i té trams realment perillosos”, subratlla. Per això, de manera recurrent, les patrulles de trànsit hi porten a terme controls de tota mena (de drogues, d'alcohol, de velocitat o de pes) per garantir la seguretat dels conductors.

Entre els sinistres més greus que han tingut lloc a l'N-II durant el 2012 hi ha el que es va originar el 19 de febrer, a Figueres. Cinc persones van morir i quatre van quedar ferides en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.