Successos

robatoris

Roben la càrrega de xampú d'un camió a l'AP-7

El robatori es va perpetrar a la Jonquera però el camioner no se'n va adonar i va continuar la ruta i els Mossos van trobar 835 caixes en una furgoneta

Els robatoris dels lladres que s'emporten la càrrega dels camions aparcats no cessen. El dia 27 a la matinada, van robar almenys 835 caixes de pots de xampú d'un camió que estava aparcat a la Jonquera. El xofer, però, no es va adonar del robatori fins que va ser al seu destí i no va presentar la denúncia fins dos dies més tard. Els Mossos, però, sí que ho van descobrir perquè van trobar una furgoneta sense ningú a dins al voral de l'N-II i a dins del vehicle, que havia estat robat a Ripollet, hi havia els pots de xampú. Una estona abans, els Mossos van trobar una altra furgoneta abandonada, que havia estat robada a Vic, al voral de l'autopista, a la sortida 2, i van pressuposar que també era un vehicle utilitzat pels lladres de camions. I baixant en sentit sud per l'autopista, a l'altura de la sortida de Borrassà van trobar un vehicle ocupat per sis persones que van considerar sospitoses perquè tenien algun pot de xampú dins de la furgoneta i perquè tenien antecedents per robatoris semblants. En van detenir cinc, de nacionalitat marroquina i residents a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, que van quedar en llibertat. Un dels ocupants de la furgoneta, Ricardo Jiménez Pérez, va ser detingut perquè tenia una ordre d'un jutjat de Saragossa però també va quedar en llibertat.

No és l'única actuació dels Mossos contra els lladres de camions dels darrers dies. El dia 25 de febrer van detenir un altre marroquí veí de Santa Coloma de Gramenet que van enxampar a Garrigàs. En aquesta ocasió, la patrulla va veure tres homes enfilats a sobre del remolc d'un camió, que van fugir corrent i van llençar llanternes, guants i un ganivet quan van veure la policia. Els Mossos els van perseguir i van aconseguir atrapar un dels sospitosos amagat al mig del bosc.

Detingut a Riudellots

I ahir a la matinada, els Mossos van detenir a l'autopista AP-7, a Riudellots de la Selva, un home que circulava amb una furgoneta que constava com a robada a Premià de Mar i que, segons les seves sospites, també està relacionat amb el robatori del xampú. El sospitós, però, va assegurar que la furgoneta l'anava a dur al desballestament a Salt. Va passar a disposició del jutjat de Santa Coloma de Farners i va quedar lliure.

LA DATA

27.02.12
van robar
835 caixes de pots de xampú d'un camió aparcat a la Jonquera

Robatori en una botiga de Girona

Dos joves de Girona, de 21 i 22 anys, i un altre de Banyoles, de 19, van ser enxampats in fraganti pels Mossos d'Esquadra mentre robaven en un comerç de la capital gironina, el 2 de març. A dos quarts de tres de la matinada, els agents van rebre l'avís que uns desconeguts estaven saquejant un establiment del Barri Vell. Els sospitosos van deixar el cotxe uns metres més avall per fugir després al més ràpidament possible. Quan els agents van arribar, van veure com marxaven en direcció a la plaça Sant Domènec. Quan els van identificar, es van mostrar nerviosos. Mentrestant, una altra patrulla va comprovar que un negoci del carrer tenia la persiana apujada, li faltava el cadenat, el pany estava danyat i la caixa enregistradora, oberta. Van ser detinguts per un robatori amb força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.